Kaos på direkte tv: - Jeg vil ikke undskylde

Dennis Holm, der tirsdag aften skabte kaos i 'Go' aften Live' på TV2, fortryder intet

Abdel Aziz Mahmoud måtte afbryde interviewet, da Dennis Holm kastede sig ud i en tale i stedet for. Foto: TV2
Abdel Aziz Mahmoud måtte afbryde interviewet, da Dennis Holm kastede sig ud i en tale i stedet for. Foto: TV2

'Jeg vil ikke undskylde'.

Sådan lyder den kontante melding fra Dennis Holm, der tirsdag aften var midtpunkt i 'Go' aften Live' på TV2.

Her havde kanalen inviteret Dennis Holm i studiet, efter han i de seneste dage er gået viralt på Facebook, da han i en video på det sociale medie nægtede at gå med mundbind, som nu ellers er krav i den offentlige transport over hele Danmark.

Abdel Aziz Mahmoud måtte dog tirsdag afbryde interviewet, der nærmest aldrig nåede at komme i gang, fordi Dennis Holm rejste sig op og opfordrede danskerne til at komme til demonstration og kaldte de danske politikere for 'klamphuggere, hundehoveder og hængerøve'.

- Nu skal du høre her. Jeg har noget virkeligt interessant at sige. Jeg er sikker på, at du vil elske det, ikke?, sagde han til Abdel Aziz Mahmoud, mens han rejste sig op og tog en seddel frem, inden han opfordrede til en fredelig demonstration senere på ugen.

- Nu får I jer nogle fucking nosser, og så får I jer noget selvrespekt og kommer op af den sofa, fortsatte han henvendt til seerne og gentog opfordringen til at komme til demonstration for 'at tage vores frihed tilbage'.

Dennis Knudsen var i studiet til en snak om det at være blevet far i en sen alder. Her er ham med sin søn, Lucas. Foto: Anthon Unger Danske kendte Fanget i kaos på TV2: - Man bliver da lidt rystet

Abdel Aziz Mahmoud advarede Dennis Holm mod, at han ville blive cuttet af, og at interviewet ville blive afbrudt, hvis ikke han stoppede. Det havde dog ingen effekt.

- Nu skruer vi ned for din mikrofon. Jeg beklager virkelig, guys. Jeg havde virkelig håbet på en ordentlig diskussion, sagde Abdel Aziz Mahmoud, inden billedet klippede over til Petra Nagel, som var medvært.

Abdel Aziz Mahmoud måtte afbryde interviewet. Foto: Olivia Loftlund
Abdel Aziz Mahmoud måtte afbryde interviewet. Foto: Olivia Loftlund
 

Vil ikke undskylde
Selvom Dennis Holms indslag skabte kaos og forvirring under tirsdagens 'Go' aften Live', fortryder Holm det ikke dagen derop.

Det skriver han i et opslag på Facebook, hvor han ligeledes har delt en video fra episoden.

'Jeg vil ikke undskylde for at kæmpe for min og jeres FRIHED! Jeg kunne ikke være mere ligeglad med, om jeg får likes, opmærksomhed osv. FUCK DET! Ja, det kunne helt sikkert været gjort meget bedre! Men det var nu, hvad jeg kunne!', skriver Dennis Holm blandt andet i opslaget og fortsætter med at rette sin kritik mod de danske politikere:

'De, som skal tjene os, gør det ikke! Mærk nu efter. I ved det godt. Længe leve det suveræne, frie, levende menneske', skriver han videre.

Ekstra Bladet har forgæves ad flere omgange forsøgt at få et interview med Dennis Holm, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Abdel Aziz Mahmoud måtte afbryde interviewet, da Dennis Holm kastede sig ud i en tale i stedet for. Foto: TV2 Film, tv & radio Stort kaos på live-tv: Tvunget til at stoppe interview

Tirsdag var Ekstra Bladet i kontakt med Abdel Aziz Mahmoud, der var vært på tirsdagens program. Han gjorde det klart, at han og Dennis Holm forud for interviewet havde lavet en klar aftale om præmissen for interviewet. 

'Gæsten overholdt ikke vores aftale. Det er ærgerligt. Og så må vi afbryde interviewet. Jeg er hverken ked af eller glad for den situation. Men der var ikke andet at gøre,' skrev han i en sms om episoden.

Dagen derpå fortæller han på Instagram, at han har fået flere negative reaktioner i kølvandet på indslaget.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Abdel Aziz Mahmoud, men det har i skrivende stund ikke været muligt.

Herunder kan du læse TV2's reaktion på hele miseren.

TV2's reaktion på hele optrinnet

Ekstra Bladet har også været i kontakt med TV2 omkring episoden. Her er meldingen, at de inviterede Dennis Holm i studiet til en snak om den video, han tirsdag delte på Facebook, hvor han nægtede at bære ansigtsmaske i Københavns Metro. Videoen blev tirsdag set 64.000 gange og affødte mange kommentarer i løbet af dagen.

'Redaktionen på ’Go’ aften LIVE’ inviterede Dennis Holm i studiet for at tale med ham om hans holdning og aktion og havde forinden aftalt forløbet af interviewet grundigt med ham. Desværre valgte Dennis Holm at bryde aftalen og i stedet rejse sig og læse en proklamation i en voldsom sprogbrug,' siger TV 2-redaktør på 'Go' aften LIVE', Henriette Ladegaard-Pedersen, og fortsætter:

'Vært Abdel Aziz Mahmoud bad Dennis Holm om at vende tilbage til interviewet, hvilket ikke skete. Derfor valgte Abdel Aziz Mahmoud i samråd med programmets redaktør at afbryde interviewet. Hos TV 2 og på redaktionen af ’Go’ aften LIVE’ beklager vi, at Dennis Holm ikke ønskede at deltage på de aftalte vilkår, og at vi derfor måtte stoppe interviewet, inden det overhovedet kom i gang,' siger TV 2-redaktør på 'Go’ aften LIVE',' Henriette Ladegaard-Pedersen.

TV2 valgte i første omgang at fjerne afsnittet fra TV2 Play, men efter lidt betænkningstid lagde kanalen det op igen. Hele optrinet kan ses her.

579 kommentarer
Vis kommentarer