Karina Frimodt hårdt ramt: Sygdom og flytterod

Danseren har været ramt af sygdom op til fredagens program, og det har kunnet mærkes

Karina Frimodt har haft slim i halsen og ondt i hele kroppen. Foto: Mogens Flindt
Karina Frimodt har haft slim i halsen og ondt i hele kroppen. Foto: Mogens Flindt

I løbet af ugen har den 39-årige danser Karina Frimodt, der i 'Vild med dans' danner par med håndboldspilleren Daniel Svensson, været hårdt ramt af sygdom.

Efter sin dans fredag aften fortalte Frimodt, at hun har døjet med halsproblemer, der har givet hende smerter i hele kroppen.

Britt vrøvler igen. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 6. okt. 2017 - kl. 20:49 Skandale-kommentar i sidste uge: Nu vrøvler Britt Bendixen for åben skærm

- De sidste par dage har været lidt hårde, fordi jeg ikke har haft så meget luft, og det kræver en jive, siger hun og fortsætter:

- Jeg vil sige, at i går (torsdag, red.) havde jeg ondt i hele min krop, så jeg kunne ikke danse igennem. Det kunne jeg ikke, så Daniel har ikke kunnet få den fulde power fra mig, men det gik godt.

Ganske rigtigt gik det godt. Karina Frimodt og Daniel Svensson fik 20 point af dommerne. Den laveste karakter blev givet til kajakroeren René Holten, der fik karakteren 14.

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

Kan ikke sige noget
Karina Frimodt fortæller, at sygdommen ramte hende, efter hun har levet i et besværligt flytterod, der har stresset hende.

Selv om det ikke umiddelbart kunne ses under dansen, gav hun klart udtryk for, hvor hårdt hun var ramt lige efter dansen.

- Jeg kan ikke sige noget, lød det fra Frimodt.

- Ja, men det kan jeg, sagde Daniel Svensson.

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt
 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen