Kessler i kæmpe koks: - Ekstremt pinligt!

Det gik helt galt, da bokseren Mikkel Kessler fredag aften vovede sig ud i en vaskeægte streetdance med partneren, Mille Funk

Mikkel Kessler kunne ikke helt holde takten i sidste afsnit af 'Vild med dans'. Video: Stine Tidsvilde

I sidste uge skortede det ikke på roser fra dommerne, da Mikkel Kessler og Mille Funk indtog dansegulvet i fjerde afsnit af dette års udgave af 'Vild med dans'.

Fredag viste de dog ikke samme begejstring, da parret forsøgte sig med en streetdance, der gik helt galt for den hårdtslående halvdel af duoen.

I godt ti sekunder lignede Mikkel Kessler en mand, der ikke helt vidste, hvad han skulle gøre af sig selv, før han igen fandt takten og afsluttede dansen med bravur. Dog var flere seere hurtige på tasterne og kaldte blandt andet Kesslers dans for 'dårlig' og 'ekstrem pinlig'.

- Det var ti sekunders kiks, resten gjorde du så godt, lyder det opmuntrende fra Mille Funk, da Ekstra Bladet fanger parret efter showet og spørger ind til den mangelfulde præstation.

- Vi skal ikke snakke om kiks, vi skal snakke om, hvor vigtigt det er at komme tilbage i den, supplerer en storsmilende Mikkel Kessler, der ikke virker synderligt påvirket af aftenens fejltrin.

Silas Holst og Jakob Fauerby i en moderne dans. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Silas Holst anklaget for plagiat

Handskerne drillede
Parrets koreografi involverede et sæt boksehandsker, som Mikkel Kessler skulle smide i starten af dansen, og overraskende nok var det her, det gik galt for den erfarne bokser.

- Der var noget i musikken, jeg ikke lige kunne høre, da jeg skulle smide handskerne, fortæller han.

- Så er det bare med at smile og lade være at stå stille!

Mikkel Kessler er ikke den eneste på sit hold, der kan slå en hård lige i højre. Foto: Mogens Flindt
Mikkel Kessler er ikke den eneste på sit hold, der kan slå en hård lige i højre. Foto: Mogens Flindt
 

Selvom kritikken fra dommerpanelet ikke ramte samme højder som sidst, hæfter Mikkel Kessler sig dog stadigvæk ved, at han og Mille Funk stadig fik et anstændigt antal point.

- Det er værd at tænke på, at vi stadig fik gode karakterer af dommerne, siger han.

- Det var fordi, du dansede godt! Altså jeg er mega stolt af den der dans - at der så lige var ti sekunders kiks, kan man da godt ærgrer sig over, men resten af dansen kørte, tilføjer Mille Funk.

Thomas Evers Poulsen fik fornøjelsen af at danse med Christel Pixi i fire programmer, før ballet sluttede for dem. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio Kaldt 'laskefed' og svinet til: - Gør virkelig ondt

66 kommentarer
Vis kommentarer