Kjole-krise! Barmfager realitystjerne viste bryst på rød løber

Den tidligere 'barnebrud' Courtney Stodden kæmpede en brav kamp mod overmagten og en meget lille kjole på den røde løber til et Oscar-arrangement.

Oscar-uddelingen der løb af stablen natten til mandag dansk tid forløb alt andet end efter planen. Det lykkedes arrangørerne at bytte om på kuverterne, så den forkerte film blev udråbt som vinder i en af de største Oscar-skandaler nogensinde.

Men ikke langt derfra kæmpede den 22-årige model, realitystjerne og tidligere barnebrud Courtney Stodden sin helt egen brave kamp mod høje odds. Hun havde nemlig taget en utroligt lille kjole på til sine meget velvoksne attributer.

Se også: 51-årig viser sin 16-årige hustru frem

Og de ville gerne ud - og det kom de også. Undervejs i klippet bliver der i hvert fald vist mere hud, end det formodentligt har været tiltænkt, hvor hendes brystvorter kort titter frem.

Intl. kendte - 30. aug. 2012 - kl. 13:55 TV: 18-årig barnebrud vælter i pornotilbud

22-årige Courtney Stodden blev som 16-årig gift med den dengang 51-årige Hollywood-stjerne Doug Hutchison, men efter to og et halvt år blev parret skilt.

Baben fra den kommende 'Baywatch'-film havde også svært ved at holde styr på fortrinene, da hun var på stranden (Foto: Splash News/AllOver)

1 af 2 
2 af 2 Brystbomben arbejdede hårdt for at holde kjolen på plads. Men det lykkedes ikke rigtig... Foto: Splash
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen