'Klovn' søger statister: Er det Danmarks dårligste timeløn?

Nu kan du blive en del af Klovn-universet, for serien mangler statister forud for optagelserne til den nye sæson

Det er sådan, vi kender Frank og Casper i Klovn-universet - her i scener fra den første film. Nu kan du selv blive en del af balladen.

Seks tv-sæsoner og to spillefilm har Frank Hvam og Casper Christensens 'Klovn' kastet af sig, hvor danskerne har kunnet græmme sig over Franks ret så uheldige liv.

Der har været alt fra en lort i vandet til piskning af en hjernedød - i bedste Indiana Jones-stil. Og det er bizarre scenarier som disse, der har gjort serien til allemandseje.

Elvira Friis. Foto: Covermodel.dk Kendte Her er de danske film med ÆGTE sexscener

Nu er makkerparret klar til at fortsætte successen med en syvende sæson, men de har brug for hjælp. Derfor søger de statister, der har lyst til at være med i det til tider absurde univers.

Hvor 'Klovn' uden tvivl har været en forrygende forretning for de to herrer Hvam og Christensen, så skal du altså ikke forvente, at millionerne tikker ind på kontoen, hvis du melder dig som statist.

Clausen er 75, men stadig på tværs, siger han. Foto: Tariq Mikkel Khan Filmnyheder - 7. mar. 2017 - kl. 16:23 Erik Clausen sviner Caspers Klovn-film: Åndssvagt lort

Du bliver ikke rig
Hvis du melder dig som statist får du et gavekort på 200 kroner til et uspecificeret sted, mens du også får forplejning på dagen.

Du skal bare være klar til optagelserne i tidsrummet fra 14. august til 13. oktober.

Og hvis du sidder helt gråsprængt, træt og gennemsyret af alderdom, mens du tænker, at de aldrig ville vælge sådan en gammel knag som dig, så tro om igen. Der bliver nemlig søgt statister i alle aldre.

Kendte Casper: Frank pinte mig til stiv pik - og nød det

Hvis du har fået mod på at blive en del af den kommende sæson af 'Klovn', kan du søge her.

Serien kommer til at rulle over skærmen på TV 2 i 2018.

Se også: Han var superstjerne i 90'erne: Sådan ser han ud i dag