Kom alvorligt til skade i ’Vild med dans’: Skulderen måtte skrues sammen

Winnie Christensen er ikke ene om at komme til skade som publikum i 'Vild med dans'. Aase Jørgensen måtte sidste år en tur på hospitalet efter showet 

De to værter på programmet Sarah Grünewald og Claus Elming. Foto: Mogens Flindt
De to værter på programmet Sarah Grünewald og Claus Elming. Foto: Mogens Flindt

Tre brud i skulderen og et brud på knogle mellem albue og skulder.

Det var det triste facit, efter Aase Jørgensen og hendes datter sidste år glade tog turen fra Jylland til København for at opleve ’Vild med dans’ direkte fra studiet.

I går stod Winnie Christensen frem i Ekstra Bladet og fortalte, hvordan hun i fredags havde sat sig på en stol, der var placeret forkert og væltede bagover. Den rygopererede Winnie Christensen fortalte, at hun var faldet cirka en halv meter ned og nu føltes det, som om hun var blevet kørt over af en damptromle.

Se også: Drama i ’Vild med dans’: Tilskuer sendt i gulvet

Men hun er altså ikke alene. 23. september sidste år gik det også galt i studiet, hvor det var Aase Jørgensen, det gik ud over.

- Vi blev inddelt og blev ført hen til vores pladser. Da vi blev vist ind til vores plads i studiet, ved en række stole bag ved dommerbordet, faldt jeg ned i et cirka halvt meter dybt hul, fortæller den i dag 69-årige Aase Jørgensen.

Aases datter fik taget et billede af stedet, hvor hendes mor faldt. Her er det blevet afmærket med tape, at der kommer en kant. Foto: Privat
Aases datter fik taget et billede af stedet, hvor hendes mor faldt. Her er det blevet afmærket med tape, at der kommer en kant. Foto: Privat

Se også: Ramt af 'Vild med dans'-kiks: Det var jo ikke vores skyld

Hun understreger ligesom Winnie Christensen, at der blev taget godt hånd om hende, imens showet var i gang. Flere gange var folk forbi og spørge, om hun manglede noget og kom med isposer. Men den var gal med skulderen, og efter programmet stod det hurtigt klart, at hun ikke skulle med toget hjem til Jylland samme aften, som det ellers var planlagt.

- Efter showet havde jeg så mange smerter, at der blev ringet efter en ambulance, og jeg blev kørt til Hvidovre Hospital, hvor jeg fik taget røntgenfoto. Der blev konstateret tre brud på højre skulder og et brud på knoglen mellem albue og skulderen. Efterfølgende er skulderen opereret og skruet sammen med 13 skruer, og jeg får aldrig fuld førlighed i skulder og arm igen, siger Aase Jørgensen.

Det faste dommerpanel til 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
Det faste dommerpanel til 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
 

Hun skal snart undersøges igen, hvor lægerne vil se på, om der kan gøres mere ved skaderne. Aase Jørgensen understreger, at hullet, som hun faldt i, ikke var afmærket.

- Det var det ikke. De var lynhurtigt henne og sætte noget selvlysende tape på, og så vidt jeg så, kom der også en person og fik alle de andre tilskuere ledt uden om.

Se også: Offer for TV2's nye tiltag: Jeg har det ad helvede til

Winnie Christensen fortalte i går i Ekstra Bladet, at hun ikke mener, at sikkerheden i ’Vild med dans’ studiet er i orden. Til det lød svaret fra underholdningsredaktør på TV 2 Thomas Richardt Strøbech.

- Vi er altid opmærksomme på, at sikkerheden er i orden og følger retningslinjerne fra brandmyndighederne, der har godkendt den opstilling, og det antal gæster, der er tilstede i studiet. Alligevel kan uheld ske, og det er vi selvfølgelig kede af på den pågældende kvindes vegne.

Men heller ikke Aase Jørgensen er tilfreds med sikkerhedsforholdene.

- Vi kunne godt have tænkt os, at hullet havde været bedre afmærket, før der skete en ulykke, og som Winnie påpeger, synes vi også, at der var virkelig mange publikummer i studiet. Men vi fik at vide, at al sikkerhed er i orden, fortæller hun.

Se også: Bookmakerne er ikke i tvivl: Her er vinderen af 'Vild med dans'

- Føler du dig ordentligt behandlet af Mastiff, der laver ’Vild med dans’?

- De var søde og flinke til at komme og hjælpe, og vi blev tilbudt to billetter til finaleshowet i Horsens. Dem tog vi selvfølgelig imod, men man må også sige, at de har ikke ringet undervejs eller spurgt til, hvordan det gik, siger Aase Jørgensen, der runder af.

- Egentlig troede jeg, at hele denne her historie var lagt bag mig, men gad vide hvor mange, der egentlig er kommet til skade derinde.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen