Lenny vandt fed præmie i 'Paradise': Sådan gik det ham

'Paradise'-favoritten Lenny Pihl vandt her til aften en tur til Monte Carlo for at spille poker. Her kan du læse, hvordan turneringen gik

Lenny er god til sprede godt humør. Og andre ting. Som da han sked i poolen på hotellet.

Paradisoen Lenny Pihl har spillet poker i årevis, og dysten i aftenens afsnit af 'Paradise Hotel' lå derfor lige til højrebenet.

Her skulle de unge paradisoer nemlig spille poker mod hinanden. Præmien var et buy-in på 1100 euro til en European Poker Tour-turnering i Monte Carlo, Monaco, og den præmie tog hotellets veteran sig helt som ventet af.

Film, tv & radio Realitykendis vil være gravid... nu!

Programmet blev optaget i slutningen af 2017, og sammen med med-paradisoen Jonas fløj han derfor til Monaco allerede i sidste måned, hvor han havde en god oplevelse.

- Det gik fint nok. Jeg var med næsten hele den første dag. En time inden dagen sluttede, der ryger jeg ind i to klamme hænder. Den ene taber jeg med esserne til damerne, og den anden taber jeg med es-ti suited mod konge-dame, som så rammer en dame på turn. Så det var to af de klamme, fortæller Lenny Pihl.

En glad dreng. Poker-entusiasten vandt en rejse til Monaco. Foto: Janus Nielsen
En glad dreng. Poker-entusiasten vandt en rejse til Monaco. Foto: Janus Nielsen

Boris Laursen (til venstre) er blevet single igen efter over et års forhold med Josefine Nørgaard Winter. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Dansk kendis er blevet single: 'Vi er hvert vores sted i livet'

Det stoppede dog ikke her. Dagen efter vendte Lenny tilbage for at spille 'noget hyggepoker', og han fik forvandlet 100 euro, svarende til cirka 750 kroner, til 850 euro.

 - Det var sindssygt fedt og en fed oplevelse. Der var mange af de professionelle, som man kender, hvis man har fulgt med i poker. Det var vildt fedt. Jeg tror, at hele rejsen var oppe og koste 70.000 kroner. Det var fucking sindssygt, og vi fik også 1000 kroner i lommepenge hver dag, selv om alt mad og hotel var betalt. Der manglede ikke noget, griner han.

Lenny ville ikke have Nadja med, fordi han ikke vidste, hvordan de stod, når de kom til Danmark. I dag er de kærester. Foto: ANTHON UNGER
Lenny ville ikke have Nadja med, fordi han ikke vidste, hvordan de stod, når de kom til Danmark. I dag er de kærester. Foto: ANTHON UNGER

Det kan måske have undret nogle seere, hvorfor han valgte Jonas som sin makker på turen og ikke 'Paradise'-flirten Nadja, men det var der en helt simpel forklaring på.

- Jeg valgte Jonas, fordi jeg ikke vidste, hvordan det ville være mellem mig og Nadja, når vi kom hjem. Det ville være en akavet tur, hvis vi ikke havde været sammen og måske endda var uvenner. Jonas var det sikre valg, for vi havde aftalt, at uanset hvad der skete, så ville vores venskab holde ved, når vi kom hjem, runder Lenny Pihl af.