Line kylet ud af 'Robinson' - her er hendes forklaring

Anne havde allerede annonceret, at hun gerne ville forlade ekspeditionen, og derfor gjorde det ekstra ondt at blive smidt hjem, fortæller Line

Line var grædefærdig, da hun røg ud. Foto: TV3
Line var grædefærdig, da hun røg ud. Foto: TV3

Se også: Annette Heick forsørger sin mand: Så lidt får han i månedsløn

- Jeg er blevet taget godt og grundigt i røven. Den havde jeg ikke set komme. På nogen måde.

Der var klar tale fra 25-årige Line Simone Pedersen, da hun mandag aften røg ud af ’Robinson Ekspeditionen’. Svigtet af sin egen gruppe og sendt på porten - stemplet som holdets svageste deltager.

For Line kom henrettelsen som et kæmpe chok, da en anden deltager, ifølge Line, allerede havde bedt om at blive stemt ud.

- Anne havde bedt os alle om at stemme på hende, fordi hun var træt af det hele og savnede sine børn. Hun magtede ikke situationen mere. Det var det første, hun sagde til os, da vi steg på båden efter dysten. Jeg troede det var reelt, men nu tror jeg mere, at Sofie og Isabella har fået hende overtalt til at blive, siger Line og kommer med endnu en lille afsløring.

- Der var flere, som var trætte af at være dernede og ligefrem bad os om at stemme dem hjem. Nu skal jeg passe på, hvad jeg siger, men de fleste ø-råd har ikke været, som de er blevet vist. Det var jeg træt af, for man har nogle planer som hold, og når folk beder om at blive stemt på, så går planen i vasken.

Andre ville hjem, og derfor kom det som et chok for Line, at hun måtte forlade programmet. Foto: TV3
Andre ville hjem, og derfor kom det som et chok for Line, at hun måtte forlade programmet. Foto: TV3

Se også: Stjernen ude af 'Robinson': Vanvittig detalje kom aldrig på tv

Line mener heller ikke, at begrundelsen at hun skulle være den svageste deltager giver meget mening.

- Ja, jeg er dårlig til at svømme, men jeg var god nok, da jeg var den mindste, og vi skulle op på nogle brædder. Det giver heller ikke mening at smide den svageste ud, for hvis det var mig, ville jeg da hellere stå mod den svageste end Michael i en finale, siger hun og fortsætter.

 - Det er også blevet nævnt, at jeg ikke lavede noget i lejren. Det er løgn. Jeg både hentede vand, fandt brænde, hjalp til med maden, fandt limes og blade til at spise af dagligt. Jeg kunne nemt nævne et par andre, som den titel passede bedre til.

Se også: 'Robinson'-Jesper: Jeg fremstilles som en idiot

- Du har jo nævnt, at du har søgt om at komme med flere gange sammen med din far. Føler du, at du har fået det ud af din ekspedition, som du havde håbet?

- Nej, bestemt ikke. På ingen måde. Mit mål var at nå til sammenlægningen, og det var også det, der gjorde mig ked af det, for jeg vidste, at jeg ville det mere end flere af de andre. Normalt er jeg den bedste til alt, jeg foretager mig, så psykisk har det været hårdt at blive kaldt den svageste. Jeg er glad for, at de har fået med i programmet, at jeg siger fra, siger Line.

Se også: Efter ’Robinson’-skandalen: Sådan reagerer de andre deltagere

Hun ærgrer sig over, at Jakob Kjeldbjerg over for Ekstra Bladet har understreget, at der aldrig kommer veteraner med i ekspeditionen igen, så længe han er ekspeditionsleder som en direkte konsekvens af Backer og Mathias Lynges snyd i årets program.

- Den udmelding er jeg lidt ked af, for jeg havde tænkt mig at tilmelde mig igen til næste år, siger den nu tidligere 'Robinson'-deltager.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen