Manu Sareen: Jeg mødte min afdøde mor

Jeg har ingen grund til at tro andet, siger Manu Sareen om sit møde med en clairvoyant

Se Manu Sareens reaktion efter mødet med Sebbastian (Video: Kanal 4)

Han var skeptisk fra starten. Følte han havde styr på sit syn livet – og at liv efter døden er noget, der hører hjemme i amerikanske film.

Men efter sin deltagelse i Kanal 4-programmet ’Nærkontakt’ har den tidligere minister Manu Sareen åbnet sit sind. Her skal han, Julie Zangenberg og Lasse Spangenberg møde en håndlæser, en clairvoyant og en clairvoyant business coach, der rådgiver om fremtiden.

Selv om Manu Sareen var skeptisk i starten og næsten ønskede, at det clairvoyante medie Sebbastian fejlede, så fik han ændret sit syn på det overnaturlige. I dag tror han, at moderen var med ham i lokalet.

- Jeg har ikke grund til at tro andet, selv om jeg ville ønske, at jeg havde grund til det. Jeg ville ønske, at Kanal 4 var kommet ind og sagt, det hele var en joke, et setup og Amin Jensen dernæst var kommet syngende ind i lokalet, for så ville jeg være blevet i den tro, jeg altid har haft, siger Manu Sareen til Ekstra Bladet.

- Men sådan var det bare ikke. Slet, slet ikke. Jeg har ingen grund til at tro andet, end at det var min mor i lokalet.

Rasmus Nøhr i snak med den clairvoyante Sebbastian. Foto: Kanal 4/Lotta Lemche TV Rasmus Nøhr til clairvoyant: Jeg vil snakke med min far

Det var detaljegraden, der overbeviste den ellers så stålfaste politiker, som hele tiden overvejede om informationerne var noget, man kunne google sig til.

- Der er to ting, der gør, at jeg skifter holdning. Den ene er, at han har kontakt til en kvinde, der døde af noget oppe i hjernen, for min mor døde af fem blodpropper i hjernen. Der var jeg ved at knække, men holdt fast i troen på, at det var fup.

- Derefter fortæller han meget personlige detaljer. Op til programmet havde jeg haft ondt i nakken på grund af stress, hvilket jeg ikke havde sagt til nogen. Og han siger så, at min mor siger, jeg skal slappe af og læse nogle bøger, for det vil være godt mod mine smerter i nakken. Det var spooky, siger Manu Sareen.

Denne uges tre deltagere: Manu Sareen, Jule Zangenberg og kjoledesigneren Lasse Spangenberg. Foto: Kanal 4
Denne uges tre deltagere: Manu Sareen, Jule Zangenberg og kjoledesigneren Lasse Spangenberg. Foto: Kanal 4
 

Derudover fortæller Sebbastian, at hans mor ofte gik i træsko, og som Manu Sareen så humoristisk siger i programmet.

- Hvor mange indvandrere går i træsko?

Danske kendte Kæmpeslange giver Oliver Bjerrehuus gigantisk chok

Optagelserne blev foretaget på én og samme dag, og ifølge Manu Sareen var der meget, meget stille i bilen hjem, hvor de tre deltagere skulle bearbejde dagens hændelser. Og den åbenbaring, som den tidligere kirkeminister havde fået.

- Jeg kan bare sige, at jeg havde en meget, meget voldsom oplevelse, som hev tæppet væk under mig og rystede mig i min grundvold. Jeg røg ud af min comfort zone. Det var skræmmende, og det har skabt en åbenhed hos mig, forklarer han.

- Det var helt klart med til, at jeg nu gør to ting, jeg aldrig har gjort før i mit liv. Det ene er, at jeg virkelig følger mit hjerte. Og så lever jeg i nuet. Ikke i fortiden eller fremtiden. Det har jeg altid prøvet at gøre, nu sker det.

'Nærkontakt' kan ses i aften klokken 21 på Kanal 4.

14 kommentarer
Vis kommentarer