Netflix sender besked til seerne: Nej, seriemorder er ikke hot!

Streaming-tjenesten Netflix sender en opsang til brugerne, efter ny populær dokumentar skaber uventet debat

Se traileren til den populære dokumentarserie her

Kort før han blev henrettet i den elektriske stol i 1989, tilstod den amerikanske seriemorder Ted Bundy voldtægt og mord på 30 kvinder i USA.

Det er hans liv og blodige handlinger, som Netflix i dokumentar-serien 'Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes' maler et dystert billede af.

Men ifølge Netflix har det ikke afholdt streamingtjenestens brugere fra at fokusere på seriemorderens i nogles øjne attraktive ydre.

En ung kvinde blev forsøgt dræbt med en mejsel i Værløse natten til søndag. Foto: Kenneth Meyer 112 Fascineret af seriemordere: 18-årig kvinde skulle tortureres og dræbes

Siden dokumentar-serien blev lagt ud på Netflix for under en uge siden, er Ted Bundy nemlig blevet en af de mest omtalte mennesker på Twitter.

Det er også gået op for streaming-tjenesten, som mandag sendte en lussing til sine seere ud på Twitter.

Zac Efron mødte op til Sundance Film Festival for at promovere sin nye hovedrolle som seriemorderen Ted Bundy. (Foto: Ritzau/Scanpix) Film Verdensstjerne springer ud som seriemorderen Ted Bundy

'Jeg har set en masse snak om Ted Bundys påståede lækkerhed og vil derfor venligt minde alle om, at der bogstaveligt talt er TUSINDVIS af hotte mænd på tjenesten (Netflix, red.) - hvoraf størstedelen ikke er dømte seriemordere', skriver Netflix US.

Tweetet er i skrivende stund blevet tildelt 135.000 likes på det sociale medie og har affødt et hav af kommentarer.

To dage efter, at dokumentarserien blev udsendt på Netflix, havde spillefilmen 'Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile' premiere på Sundance Film Festival. Også den handler om seriemorderen Ted Bundy og har en verdensstjerne i hovedrollen.

Samfund Hun kan kun blive forelsket i seriemordere

Det er anden gang i denne måned, at Netflix må sende en alvorlig besked ud til sine brugere i forbindelse med premieren på en Netflix-produktion. 'Lad være med at skade jer selv', skrev tjenesten, da Susanne Bier-filmen 'Bird Box' storhittede i starten af måneden, og startede en uhyggelig, dum og farlig trend.

29 kommentarer
Vis kommentarer