Nøgendater afviser: Sådan er jeg ikke

25-årige Thim skal vælge mellem en håndfuld dejlige kvindekroppe i 'Date mig nøgen' mandag aften

Thim er mere end klar til at finde kvinden i sit liv. Foto: Per Arnesen/TV2
Thim er mere end klar til at finde kvinden i sit liv. Foto: Per Arnesen/TV2

Når TV2 Zulu-programmet ’Date mig nøgen’ ruller over skærmen mandag aften, bliver det for første gang i denne sæson med en fyr som hovedperson.

Den 25-årige Thim bor i Ishøj, træner meget, kører på motorcykel og har mange tatoveringer, men selvom han udadtil virker som en bad boy, er hans drøm at finde en sød pige, som han kan tage hjem til sin mor.

- Bare fordi jeg går i lidt Vestegnstøj, træner og har tatoveringer, så er der også en blød side af mig, lyder det fra Thim i afsnittet.

Det kan være vanskeligt at vælge rigtigt, når man skal finde en date alene ud fra udseendet. Foto: Per Arnesen/TV2 Film, tv & radio Efter nøgenprogram: - Jeg fortryder

Der er ingen tvivl om, at Thim er hård udenpå og blød indeni. Foto: Per Arnesen/TV2
Der er ingen tvivl om, at Thim er hård udenpå og blød indeni. Foto: Per Arnesen/TV2
 

- Jeg kan godt lide at lave kunst i min fritid. En AK-47 og blomster, det er jo noget af det hårde og noget af det bløde, og så blander jeg det sammen i kunsten. Tough love, fortsætter han og tilføjer:

- Håber at finde en pige, som hviler i sig selv, som jeg kan præsentere for familien. Jeg vil gerne finde den næste store kærlighed og forhåbentlig den sidste. Jeg leder derfor efter en, der er sød, moden, og som er klar til at stifte familie.

Om det lykkes Thim at finde den perfekte pige, kan du se i aften klokken 21.50 på TV2 Zulu og TV2 PLAY.

'Vild med dans'-værterne Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald. Begge er singler, efter det for nylig kom frem, at Christiane og L.O.C. også er gået fra hinanden. Foto: Mogens Flindt Danske kendte 'Vild med dans'-vært er på Tinder: - Jeg dater også piger

51 kommentarer
Vis kommentarer