Nu gør han comeback

Mads Vad vender tilbage til 'Vild med dans' - dog kun for en kort bemærkning

Mads Vad vender for en kort bemærkning tilbage til 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt
Mads Vad vender for en kort bemærkning tilbage til 'Vild med dans'. Foto: Mogens Flindt

Når TV2 fredag 25. oktober sender 'Vild med dans' fra Det Kongelige Teater i forbindelse med Knæk Cancer, bliver det med Mads Vad på dansegulvet.

Den populære danser vender nemlig tilbage til 'Vild med dans' for en stund i forbindelse med det stort anlagte show.

Det afslører TV2.

Også danser Marc Christensen, der var med i dette års udgave af danseprogrammet, og den tidligere 'Vild med dans'-profil Katrine Bonde vender tilbage til danseprogrammet for en stund.

Den 34-årige skuespiller måtte - næsten - knibe en tårer i aftenens program. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 12. okt. 2019 - kl. 17:08 Ærlige Læssø: - Det er slut

I Knæk Cancer-showet skal danserne traditionen tro danse med en helt almindelig dansker, der har haft kræft, og på den måde være med til at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Mads Vads comeback sker i kølvandet på, at han i år har taget en pause fra 'Vild med dans', efter han i maj blev far for første gang.

- Jeg har været med 13 år i træk og elsker programmet overalt i verden, men jeg har sammen med Nana (hans kone, red.) mærket efter, og det rigtige er, at jeg melder fra denne gang, fortalte han i den forbindelse til ugebladet Her&Nu.

I 2013 vandt Mads Vad og Mie Skov 'Vild med dans' i 2013. Foto: Mogens Flindt
I 2013 vandt Mads Vad og Mie Skov 'Vild med dans' i 2013. Foto: Mogens Flindt

Overfor Ekstra Bladet forklarede han dog, at det forhåbentlig ikke var et endegyldigt farvel til 'Vild med dans'.

- Jeg elsker programmet, seerne og alle vores fans, det er jo også mit barn! Så ja, jeg kunne godt se mig selv tilbage i 2020. Men man ved jo aldrig, hvad fremtiden bringer, sagde han med et grin.

Lea Hvidt Kessler sidder i et særligt rum, når hun er med ude i 'Vild med dans'-studiet for at støtte Mikkel Kessler. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix Danske kendte - 14. okt. 2019 - kl. 06:55 Lea smidt i kælderen

Hvorvidt Mads Vad vender tilbage til 'Vild med dans' permanent i 2020, må tiden vise.

Ekstra Bladet arbejder på at få en kommentar fra Mads Vad.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Gennem sine 13 år i programmet har Mads Vad været vidne til lidt af hvert. Her er fem 'Vild med dans'-skandaler, vi aldrig glemmer. Redigering: Lasse Brøndal.

22 kommentarer
Vis kommentarer