Ny vært på TV2 Sportsnyhederne

Rikke Møller Pedersen skifter bassinet ud med tv-studiet og bliver vært på TV2 Sportsnyhederne

Rikke skifter karriere fra elitesvømmer til skærmtrold. Foto: Flemming Gernyx
Rikke skifter karriere fra elitesvømmer til skærmtrold. Foto: Flemming Gernyx

Fra 1. juni bliver den tidligere elitesvømmer Rikke Møller Pedersen ny vært på TV2 Sportsnyhederne. Det fremgår af en pressemeddelelse fra TV2.

Rikke Møller Pedersen, der havde en stor karriere på det danske svømmelandshold fra 2008 til 2019, er af eksperter blevet beskrevet som en af de mest talentfulde brystsvømmere nogensinde.

Hun er indehaver af ikke mindre end 27 internationale medaljer og har desuden fortsat verdensrekorden på 200 meter bryst, som hun satte ved VM i 2013.

- Jeg er både stolt og ydmyg. Jeg glæder mig til at være med til at invitere seerne til magiske øjeblikke og store oplevelser i sportens verden. Det er også min passion at vise det fulde og ærlige billede af atleternes sport og deres evige stræben efter nye mål og sejre, siger Rikke Møller Pedersen.

Charme og bred appel
TV2 Sportsnyhederne glæder sig til at tage imod hende.

- Rikke har et kæmpe potentiale som vært. Gennem sine sportslige præstationer og store charme har hun allerede bred appel blandt danskerne, og så er hun i kraft af sin sportskarriere vant til at arbejde stenhårdt for at nå sine mål, siger Kristian Bech Josefsen, der er redaktionschef på TV2 Sportsnyhederne og fortsætter:

- Vi ser meget frem til at byde Rikke velkommen i hendes nye rolle som vært og journalist - hun har en glubende appetit på sport og på journalistikken som fag og vil med sin personlighed og store dedikation styrke vores i forvejen stærke værtskorps.

Rikke Møller Pedersen er født i Odense i 1989 og har - ud over de sportslige resultater - modtaget en lang række priser, bl.a. Dansk Svømmeunions Ragnhild-pris. Hun har desuden været ambassadør for Dansk Handicap Idræt.

45 kommentarer
Vis kommentarer