Leonardo DiCaprio holdt Oscar-efterfest med danskere

Humøret var tilsyneladende helt i top for Oscar-vinderen Leonardo DiCaprio, der holdt stor efterfest

Når man vinder en Oscar efter at have været nomineret seks gange, skal det naturligvis fejres med manér. (Foto: AP)
Når man vinder en Oscar efter at have været nomineret seks gange, skal det naturligvis fejres med manér. (Foto: AP)

Sjette gang blev lykkens gang for skuespilleren Leonardo DiCaprio, der langt om længe fik tildelt en Oscar efter både at have været nomineret for bedste mandlige hovedrolle, birolle og producer igennem sin lange skuespilkarriere.

Sådan en bedrift skal naturligvis fejres, og for den verdensberømte skuespiller betød det fest på en af Hollywoods mest fashionable restauranter. 'Ago' er ejet af blandt andre Robert De Niro, og sent søndag aften i Los Angeles dukkede han op i lokalerne, hvor der allerede var godt gang i festen.

De to skuespillere slap for et kort øjeblik kontrollen under nattens Oscar-show. (Foto: AP) Intl. kendte Kærlige Oscar-stjerner: Bekræfter de deres forhold her?

Her havde de to danske Oscar-nominerede filmhold nemlig også spist middag og drukket vin og drinks og fejret deres bedrifter, selv om det ikke var blevet til nogle statuetter.

De to danske filmhold havde fået tildelt den ene ende af lokalet, mens Leonardo DiCaprio og hans folk indtog den anden, og alle, der ikke var en del af enten det ene eller andet hold, blev lynhurtigt smidt på porten, da Oscar-vinderen gjorde sit indtog.

(Foto: Mikkel Selin) Oscar Krigen-instruktør om Oscar-show: Verdens fedeste fest!

Selv om man i Hollywood er vant til at se kendisser hænge over kaffen på den lokale Starbucks eller lufte hunden i de fashionable kvarterer, så var stemningen nærmest elektrisk, da den 41-årige skuespiller dukkede op med sin Oscar-statuette i hænderne.

Der blev hujet og råbt tillykke, og skuespilleren fik krammet en masse fra filmholdet, der allerede havde underholdt sig i lokalerne nogle timer, inden stjernen dukkede op. Også skuespilleren Benicio Del Toro var blandt Oscar-vinderens gæster til den eksklusive efterfest.

Oscar-værten Chris Rock skyder med skarpt fra start. (Foto: AP) Oscar Race-debatten koger: Oscar-vært skyder med skarpt fra start

Filmen 'The Revenant', som Leonardo DiCaprio vandt prisen for, kalder han selv en af de hårdeste bedrifter nogensinde.

Den vandt dog ikke som spået prisen for bedste film - den statuette gik i stedet til dramaet 'Spotlight'.

Se også: Leonardo DiCaprio fik endelig sin Oscar

'Krigen' blev slået af den ungarske 'Sauls Søn', mens 'The Look of Silence' måtte overlade den prestigefyldte statuette til musikdokumentaren 'Amy'.

'Krigen' vandt desværre ikke 'Bedste udenlandske film' ved nattens Oscar-show. (Foto: AP) Oscar Øv, øv, øv! Ingen Oscar til os

2 kommentarer
Vis kommentarer