Pyha! Så er Pilou endelig på vej til USA

Efter ufrivillig forsinkelse er Pilou Asbæk nu på vej mod LA, hvor han sammen med sine kolleger fra 'Krigen' skal til Oscar-uddelingen

Nåede ikke flyet: Nu har Pilou Oscar-travlt

Skuespilleren Pilou Asbæk har fredag sat sig om bord på et fly til Los Angeles, hvor Oscar-festen søndag aften løber af stablen, og hvor den danske film 'Krigen' er nomineret til en Oscar i kategorien bedste ikke-engelsksprogede film.

- På vej til LA (Los Angeles red.) ... endelig, skriver den danske skuespiller fredag morgen på sin Twitter-profil efterfulgt af hastaggene #AWar#Oscar2016.

Pilou LA

Pilou, Tobias og Tuva.jpg 

Den danske 'Borgen'-skuespiller har i den seneste tid opholdt sig i New Zealand i forbindelse med optagelserne til en ny film, og det var meningen, at han skulle være fløjet fra New Zealand torsdag, så han kunne deltage i planlagte aktiviteter med det danske filmhold i Los Angeles i ugens løb.

Men Pilou Asbæk nåede i første omgang ikke sit fly. Det bekræftede pr-ansvarlig Freddy Neumann torsdag over for Ritzau Fokus.

Nu er den danske hovedrolleindehaver i filmen 'Krigen', som på engelsk hedder 'A War' dog endelig på vej mod Los Angeles, hvor han blandt andre støder til kollegaen Tuva Novotny og filmens instruktør Tobias Lindholm.

Den danske film 'Krigen' fik taletid på CNN

2003669_krigen_still_92a9317_dan_print.jpg 

Skal man tro bookmakerne, skal Pilou og co. dog ikke sætte næserne for højt op efter at komme hjem til Danmark med en lille guldmand i bagagen.

Hos nordicbet.com kaldes 'Krigen' en outsider og spås de næstdårligste chancer for at vinde en Oscar. Vælger man alligevel at sætte sætte sine sparepenge på det danske bud, vil man i tilfælde af sejr få pengene 35 gange tilbage.

Hvilken film vinder Oscar for bedste udenlandske film?

Son of Saul: 1.06

Mustang: 8.00

Embrace of the Serpent: 30.00

A War: 35.00

Theeb: 50.00

Pilou jubler over Oscar-nominering

7 kommentarer
Vis kommentarer