TV: Så rørt var Kate over Leos Oscar-sejr

I filmen ‘Titanic’ levede Leonardo DiCaprio og Kate Winslet langt fra lykkeligt til deres dages ende. Da Leonardo DiCaprio i nat vandt en Oscar blev der også grædt, men denne gang var der tale om glædestårer

Kate Winslet og Leonardo DiCaprio har været bedste venner, siden de mødte hinanden under indspilninger til storfilmen ‘Titanic’ for 19 år siden, hvor de spillede et ungt forelsket par, som led en meget tragisk skæbne. Siden da har de fulgt hinandens op- og nedture, både personligt og professionelt. I nat var uden tvivl én af de helt store opture, da Leonardo DiCaprio endelig kunne hive den gyldne Oscar-statuette med hjem på kaminhylden.

 

Leonardo DiCaprio har fem gange tidligere været nomineret til en Oscar, men sjette gang blev altså lykkens gang for Leonardo DiCaprio, som vandt kategorien ‘Årets mandlige skuespiller’ for sin rolle i filmen ‘The Revenant’.

(PR-foto) Kendte Den sande historie om The Revenant: Sådan gik det virkelighedens Leonardo DiCaprio

Det var en overraskende fattet Leonardo DiCaprio, der holdte sin takketale blandt andet sendte en hilsen til sine venner med ordene ‘I ved, hvem I er’. Men blandt publikum sad en tydeligt bevæget Kate Winslet. SE hendes reaktion i klippet foroven.

 

Inden det store Oscar-show gik i gang, mødtes de to Titanic-stjerner på den røde løber. Her fortalte Kate Winslet til pressen, at hun selvfølgelig var på Team Leo.

Han er min tætteste ven i hele verden, og jeg kan ikke forestille mig ikke at være der for at støtte ham, udtalte hun til BBC

Leonardo DiCaprio har også støttet Kate Winslet i de store øjeblikke i hendes liv, og det var ham, der i 2012 fulgte hende til alters ved hendes bryllup.

3 kommentarer
Vis kommentarer