Piiiinligt! Realitydeltager kan ikke kende sin egen eks

Synet svigter en smule, da Jonas skal genkende sin eks i 'Ex on the Beach'

Liv er den senest ankomne deltager i villaen i 'Ex on the Beach'. Video: Discovery

Det var i hvert fald ikke kærlighed ved andet blik, der ramte 'Ex on the Beach'-deltageren Jonas, da hans eks-flirt Liv dukkede op på stranden i Mauritius.

Faktisk kunne han slet ikke genkende hende.

- Hvor meget har du nærstuderet Liv, siden du ikke kunne genkende hende, lyder det spydigt fra deltageren Michelle til Jonas, da han endelig finder ud af, at det er hans egen eks, som er tjekket ind i programmet.

Men Jonas tager det ikke så tungt.

- Det var bare en lille smutter, tror jeg. Nogle gange skal man bare lidt tættere på, det er jo ikke noget personligt eller noget, lyder det undskyldende fra Jonas.

Her ses Jonas med deltageren Simone. Foto: Mogens Flindt
Her ses Jonas med deltageren Simone. Foto: Mogens Flindt
 

Forklaringen kunne også være en anden, erkender han dog.

- Der har været mange piger i mit liv, og jeg har haft en bred smag, så man skal lige opsummere engang, forklarer han og gestikulerer kraftigt med hænderne.

Trods den akavede start virker det nu, som om Liv trods alt er glad for at se sin tidligere flirt Jonas igen.

- Jonas havde hele pakken bortset fra sin usikkerhed. Så hvis Jonas har fået denne her selvtillid, så vil jeg da helt sikkert prøve at se, hvad det kan udvikle sig til, siger den nye deltager Liv i programmet.

Drengene klarer det ikke særlig godt i pigernes test. Foto: Kanal 4 Film, tv & radio På dybt vand: Fanget i stort orgasme-ups

Ligner en prinsesse
Men måske får Jonas kamp til stregen. Han er nemlig ikke den eneste, der finder den langhårede blondine attraktiv.

- Hun ligner en prinsesse, og jeg kan godt lide, når piger ligner prinsesser. Ej, hun var flot, siger Jeppe, lettet over at det ikke er en af hans ekser, der tjekker ind i villaen.

Om det bliver Jeppe eller Jonas, der løber med Livs opmærksomhed, er ikke til at sige. Men Liv er sikker i en ting -  noget skal der ske.

- Jeg er åben over for at blive forelsket inde i villaen. Jeg har været tørlagt (Ikke haft sex, red.) i fire år, og jeg er rigtig trængende, siger Liv i programmet.

Danske kendte Realitydeltager beskyldes for plagiat: Nu skal de mødes

55 kommentarer
Vis kommentarer