Politiundersøgelse i gang: Derfor droppede TV3 nyt program

På selve premieredatoen blev 'Paradise Kollektivet' udskudt på ubestemt tid. Nu kommer forklaringen

De seks deltagere i 'Paradise Kollektivet' da de mødte medierne på pressedagen. Foto: Jonas Olufson
De seks deltagere i 'Paradise Kollektivet' da de mødte medierne på pressedagen. Foto: Jonas Olufson

Det kom som en overraskelse, da premieren på den stort anlagte Viafree-satsning 'Paradise Kollektivet' pludselig blev droppet.

Talrige medier havde besøgt de medvirkende, som bestod af seks tidligere deltagere i 'Paradise Hotel', der alle havde takket ja til at leve sammen i et kollektiv i København henover sommeren. Medierne havde også videregivet den oplyste premieredato 26. juni.

Men på selve premieredatoen blev 'Paradise Kollektivet' taget af programmet uden nærmere forklaring.

Ekstra Bladet kan nu afsløre, at den pludselige ændring skyldes, at der foregår en politiundersøgelse af en person med relation til programmet.

Det bekræfter TV3 over for Ekstra Bladet.

- Da vi blev bekendt med politiets undersøgelse af sagen, traf vi beslutningen om at udskyde premieren. Der er på nuværende tidspunkt ingen, der er sigtet for noget kriminelt, og vi afventer nu, at politiets undersøgelser bliver afsluttet, siger programdirektør Kenneth Kristensen i en skriftlig kommentar.

Vil have klarhed
Hos TV3 har man altså valgt at udskyde programmet på ubestemt tid, indtil man får klarhed over, om der er blevet begået noget kriminelt eller ej.

Mette Barnes, kommunikationschef hos Nordic Entertainment Group, der står bag TV3 og Viafree, oplyser til Ekstra Bladet, at man endnu ikke ved, hvornår programmet eventuelt vil blive gjort tilgængeligt på Viafree.

19 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere