Popdreng medvært på TV 2

TV 2 News har premiere på nyt eftermiddags-magasin den 23. januar

Charlotte Beder og    Søren Lippert er et af de faste værtspar. Nina Groes og Lars Møller er blandt medværterne. Foto: TV2
Charlotte Beder og Søren Lippert er et af de faste værtspar. Nina Groes og Lars Møller er blandt medværterne. Foto: TV2

En oberst, en film-direktør og en popstjerne bliver blandt medværterne på en ny program-flade, TV 2 News har premiere på den 23. januar.

'News & Co', hedder programmet, der skal sendes om eftermiddagen mellem kl. 16 og 18 og træder i stedet for det aktuelle 'News i dag', oplyser tv-stationen i en pressemeddelelse.

Se også: Janni og Lasse flytter - sammen

Faste værts-par på 'News & Co.' bliver Janni Pedersen/Lasse Sjørslev og Charlotte Beder/Søren Lippert, men der udover vil der hver dag være et hold medværter, og blandt dem finder vi oberst 'Bøllebank' Lars Møller, Zentropa-direktør Peter Aalbæk Jensen og popdrengen Nikolaj Steen.

Kendte Kan du huske dem? Her er alle værterne fra 'Go morgen Danmark'

Topgunn er ikke i god jord hos Ekstra Bladets klummeskribent Ditte Okman. Foto: Per Lange Meninger Ditte Okman: Fucking fjols

Ideen med programmet er at debattere dagens væsentlige historier.

'Efter  internationale standarder bliver der mindre nyheds-oplæsning. Istedet skaber vi en samtale om dagens dagsordener gennem vores værter og medværter', hedder det fra redaktionschef Ulla Østergaard.

12 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere