Populær danser gør comeback - uden at have været væk

Mie Martha Moltkes mavefornemmelse har skiftet, og hun er klar til endnu en omgang af 'Vild med dans'

Mie Martha Moltke dansede sidste sæson sammen med Thomas Buttenschøn. Foto: Mogens Flindt
Mie Martha Moltke dansede sidste sæson sammen med Thomas Buttenschøn. Foto: Mogens Flindt

I november meldte den populære professionelle danser Mie Martha Moltke ud, at hun efter 11 sæsoner i 'Vild med dans' ikke længere ville lære en kendis at svinge stængerne.

Men nu har hun ændret mening, skriver hun på sin profil på Facebook.

- For kort tid siden måtte jeg trække vejret dybt og mærke efter - og opdage, at den beslutning, jeg slet ikke kunne forestille mig kunne ændres på, blev ændret i mig, skriver Mie Martha Moltke i sin opdatering.

- Jeg glæder mig til at lave 'Vild med dans' i år alligevel for 12. gang. Som Claus Elming sagde forleden, da jeg snakkede med ham: Martha, du gør comeback uden at have været væk, slår danseren fast.

Som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, vender også danseren Claudia Rex tilbage til 'Vild med dans'. Rex, der har holdt et par års pause fra programmet, havde mere eller mindre pensioneret sig selv som danser på grund af smerter i især sine knæ. Men nu går det heldigvis bedre med helbredet.

Se også: Claudia Rex: Jeg har ondt hver dag

- Jeg elsker alternativ behandling, og det er det, der har hjulpet mig. Selvfølgelig kan jeg godt mærke, at jeg har mine knæ, men jeg føler godt, at jeg vil kunne være med i 'Vild med dans', sagde Claudia Rex tidligere på sommeren.

- Og så er jeg begyndt at dyrke yoga. Det har gjort noget godt for mine muskler og har helt klart hjulpet mig, sagde hun.

Se også: Claudia Rex klar til danse-comeback


Claudia Rex vandt 2012-udgaven af 'Vild med dans' sammen med Joakim Ingversen, mens Mie Martha Moltke stadig har sin første sejr til gode.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen