Populær serie slår seer-rekord på Netflix

40,7 millioner har allerede set det første afsnit af den nye sæson 'Stranger Things', som fik premiere 4. juli

Se traileren for sæson tre her

Den nye og tredje sæson af den populære tv-serie 'Stranger Things' slår rekord på Netflix.

Det skriver den amerikanske streamingtjeneste på Twitter.

- Stranger Things slår Netflix-rekorder, skriver Netflix.

40,7 millioner brugere har mandag streamet det første afsnit af den 80'er-nostalgiske serie, som fik premiere på Netflix torsdag 4. juli.

Det er flere seere, end nogen anden film eller serie på Netflix har kunnet tiltrække på fire dage, skriver streamingtjenesten.

18,2 millioner brugere har desuden allerede set samtlige af sæsonens otte afsnit, oplyser Netflix.

Foto: Netflix Film, tv & radio - 5. jul. 2019 - kl. 22:05 Ny sæson af sci-fi-serie bliver hyldet af anmelderne

Monstre og hemmelige laboratorier
Den Emmy-vindende serie handler om en gruppe drenge, som forsøger at nå til bunds i en række overnaturlige hændelser i den lille by Hawkins i delstaten Indiana.

Der er sære monstre fra en anden dimension, regeringskonspirationer og hemmelige laboratorier, der udfører lyssky eksperimenter på mennesker.

Tredje sæson af 'Stranger Things' foregår ifølge Netflix fortsat i Hawkins. Denne gang i 1985, hvilket er et år efter handlingen i anden sæson.

I tredje sæson får fans desuden et gensyn med alle fem børnehovedkarakterer, inklusive Millie Bobby Brown som Eleven, Finn Wolfhard som Mike og Noah Schnapp som Will.

Dansker ikke med
Danske Linnea Berthelsen var på rollelisten i anden sæson af 'Stranger Things', men hun spiller ikke med i den nye sæson.

Netflix har de seneste uger fået kritik for, at antallet af scener med tobak i tjenestens tv-serier næsten er fordoblet det seneste år.

Særligt i 'Stranger Things', hvor der i første sæson var 182 portrætteringer af rygning. I anden sæson var det tal steget til 262.

Derfor meddelte Netflix i weekenden, at streamingtjenesten fremover vil skrue ned for antallet af cigaretter i egenproduktioner.

1 af 3 Foto: Netflix
2 af 3 Foto: Netflix
3 af 3 Foto: Netflix
50 kommentarer
Vis kommentarer