Populært dansk tv-program vender tilbage

Ny sæson er på vej af TV2's 'Gutterne på kutterne'

Foto: Metronome/TV 2
Foto: Metronome/TV 2

Se også: Luksusfælden: Jeg føler mig totalt svigtet

De populære kystfiskere på Thorup Strand er tilbage i flimmerkassen, når TV2 viser fjerde sæson af seersuccesen 'Gutterne på kutterne'.

Det bekræfter drengene selv i et opslag på deres Facebook-side, som i skrivende stund har fået mere en tre tusinde likes.

'Næste tirsdag d. 11/9 kl. 20.50 på TV2 går det løs på haw og på lands. Og det bliver godt, kan vi godt love jer!', skriver castet på deres Facebook.

I serien følger man det lille fiskermiljø i Nordjylland, hvor en gruppe mænd lader seeren komme helt ind og opleve den barske hverdag på Thorup Strand.

Se opdateringen nedenunder

Se også: Hyper-sexet australier med kulørt kærligheds-liv

Vil ikke være reality-stjerner

'Gutterne på kutterne' har kørt på skærmen siden 2015, og det har gjort kystfiskerne til tv-stjerner landet over.

En af dem er Jan 'Talis' Olsen, som glæder sig til at vise seerne de spritnye afsnit af 'Gutterne på kutterne', men en aftale har været helt klar, før fiskerne overhovedet gad at stille op til en ny sæson.

- Vi gider ikke dét der reality-tv. Det er ikke opsat på nogen måde. Vi har også fået en kameramand, som vi er blevet venner med, og vi stoler på, lyder det fra 'Talis' over telefonen.

Den nye sæson kommer ikke til at adskille sig fra de tidligere, hvor en nedbrændt båd og jobskifte kommer til at fylde i de nye afsnit.

- Det er vores hverdag. Man følger jo bare os fiskere og vores daglige liv, fortæller Jan.

Et af de helt store samtaleemner i det lille fiskerleje er fortsat nogle udenlandske trawlere.

- Du må gerne skrive om de hollandske trawlere, som vi stadig kæmper med. Dem har vi også haft problemer i de seneste to sæsoner. De er der stadigvæk, afslutter Jan 'Talis' Olsen .

Se også: Tv-kendt firma beskyldes for at skylde millioner

Foto: Metronome/TV 2
Foto: Metronome/TV 2
 

I den nye sæson møder man de gamle kendinge som fætrene Jan, Jonny, Jesper, Bo og de andre kystfiskere i det lille fiskerleje på Thorupstrand ved Jammerbugt i Nordjylland.

'Gutterne fra kutterne' bliver vist på TV2 næste tirsdag klokken klokken 20.50.

Martin er ude af årets 'Robinson Ekspeditionen'. Foto: TV3 Film, tv & radio - 4. sep. 2018 - kl. 07:00 Martin smidt ud af 'Robinson': Så slem var hans skade

  Film, tv & radio - 3. sep. 2018 - kl. 19:10 Efter tv-sex: - Det var lidt nederen

Se også: Her er seernes dom: Så skidt kom DR's 'LIVE!' fra start

9 kommentarer
Vis kommentarer