Absolut sidste chance: Stem på din favorit-radiovært

DEN GYLDNE MIKROFON: Det er i aften, at Ekstra Bladets radiopris Den Gyldne Mikrofon skal uddeles

Disse ti radioprogrammer kæmper om den ærefulde pris. (Fotocollage)
Disse ti radioprogrammer kæmper om den ærefulde pris. (Fotocollage)

I aften udløses spændingen, når Ekstra Bladets læsere kårer landets bedste radiovært. Det sker ved den store branche-fest PrixRadio i Vega i København.

Det er niende gang, at den særdeles eftertragtede pris - Den Gyldne Mikrofon - bliver uddelt, og du kan stadig nå at være med til at bestemme, hvem den skal gå til.

Sidste år var det for første gang i Den Gyldne Mikrofons historie, at det var en kommerciel radiostation, der løb med prisen. Det var nemlig værterne på 'Go'Nova', der kunne tage det gyldne trofæ med hjem i studiet.

Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen overrækker Den gyldne mikrofon til Mai-Britt Vingsøe og Dennis Ravn samt Porducer-Kristian og JoJo. (Foto: Henning Hjort) Radio - 13. sep. 2014 - kl. 19:48 TV: Morgenfriske værter vinder Den Gyldne Mikrofon

Det er Ekstra Bladets læsere, der både har nomineret de ti finalister og finder vinderen. Og netop det faktum, at Den Gyldne Mikrofon er en lytterpris, gør, at prisen er en, man rigtig gerne vil vinde, hvis man er radiovært.

I BUNDEN AF DENNE ARTIKEL KAN DU FREM TIL KLOKKEN 12 I DAG STEMME PÅ DiN FAVORIT-VÆRT. SÅ STEM, STEM, STEM!

Afstemningen er nu slut, og der kan ikke længere stemmes.

Alle de ti nominerede er blevet bedt om at levere en videohilsen til ekstrabladet.dk, og mange har sat alle sejl til i kampen om at få læserne til at stemme på netop deres radioprogram. Se de ti videoer herunder:


 

9 kommentarer
Vis kommentarer