Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Mere ballade på Radio24syv: Chefredaktør siger op

Endnu en medarbejder forsvinder fra radiokanalen. Chefredaktør Suzanne Moll har fået et bedre tilbud

Fra 1. januar 2013 vender Suzanne Moll tilbage til jobbet som international medierådgiver for blandt andet IMS (International Media Support) og WAN ( World Association of Newspaper). (Foto:Polfoto/Jens Panduro)
Fra 1. januar 2013 vender Suzanne Moll tilbage til jobbet som international medierådgiver for blandt andet IMS (International Media Support) og WAN ( World Association of Newspaper). (Foto:Polfoto/Jens Panduro)

For godt en uge siden blev Mads Brügger fyret fra sin stilling som kanalchef på Radio24Syv på grund af samarbejdsvanskeligheder.

Læs også:

Se også: Mads Brügger fyret

Nu har chefredaktør på radiokanalen Suzanne Moll sagt sin stilling op efter godt et år i posten.

Meldingen kommer efter, at kanalen i formiddags indkaldte til krisemøde, hvor direktør Jørgen Ramskov og bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen præsenterede en ny ledelsesstruktur for radiostationen.

- Radio24syv har været en stor del af mit liv i over et år nu, og det har været fantastisk. For mig er etablering af nye projekter, store eller små, den vigtigste personlige drivkraft, og det vil jeg gerne arbejde videre med både i udlandet og herhjemme, lyder det fra Suzanne Moll i en pressemeddelelse.

Det internationale kalder
Suzanne Moll har valgt at sige farvel til posten, for at vende tilbage til jobbet som international medierådgiver fra 1. januar 2013.

- Jeg beklager, at hun rejser. Suzanne har et stykke tid overvejet at prøve kræfter med nogle internationale opgaver. Det er projekter, som starter nu, lyder det fra Jørgen Ramskov, direktør på Radio24syv til ekstrabladet.dk.

Direktøren vil gerne slå en ting fast:

- Og så vil jeg gerne sige en gang til, at det er noget forvrøvlet sludder, at der er kæmpestor uenighed om Radio24syvs linje.

Læs også:

Se også: Brüggers boss: Jeg fyrede Mads

Med Suzanne Molls afgang bliver radiostationens ledelse ændret, så ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør, Jørgen Ramskov, selv overtager det direkte ledelsesansvar for nyhedsafdelingen.

Derudover skal der ansættes en administrationschef til at lede de administrative opgaver på stationen.

opdateres..

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen