Sidste vov fra P3's Køter

Ledelsen på P3 har taget livet af endnu et program. Det er 'Køter', der er blevet aflivet

Sara Otte og Tony Scott er færdige med 'Køter'. (Foto: DR/Agnete Schlitchkrull)
Sara Otte og Tony Scott er færdige med 'Køter'. (Foto: DR/Agnete Schlitchkrull)

Hvis du tænder for din radio i eftermiddag på vej hjem fra jobbet, så vil der være håndbold i din radio på P3. Og selv når Pytlicks piger har kastet den sidste bold ved slutrunden i Aalborg, så vender 'Køter' ikke tilbage på kanalen mellem 16 og 18.

Efter to og et halvt år var det slut i fredags, da Sara Otte og Tony Scott slukkede mikrofonerne. Og 'Køter' er bare det sidste program i rækken på P3, der får dødsstødet.

- Vi har vidste det et par måneder og talte lidt om det i programmerne i sidste uge. Men der er nye eftermiddagsplaner på P3, så sådan er det, siger Sara Otte til Ekstra Bladet.

Dropper værtsrollen
- Er I en del af dem?

- Nej, jeg er ikke. Tony er vist, når han kommer tilbage fra barsel. Jeg skal i stedet hjælpe med at producere 'Smag på P3', der sendes mellem 12 og 14. Men jeg tager lige en pause fra værtsrollen, siger Sara Otte.

- Er I skuffede over beslutningen?

- Nej, det er ingen katastrofe. Den slags programmer har en begrænset levetid. Programmer kommer og går, og det har bare været fedt at få lov til at sende på det tidspunkt. Det er stor legeplads med masser af fede lyttere og mulighed for at lave gode historier, siger den tidligere halvdel P3's 'Køter'.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen