Mads & Monopolet inviterer på besøg

Det populære radioprogram vil i en god sags tjeneste igen lade en heldig dansker være med i studiet

Kom indenfor, siger Mads Steffensen til en gavmild lytter. (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)
Kom indenfor, siger Mads Steffensen til en gavmild lytter. (Foto: DR/Agnete Schlichtkrull)

Traditionen tro er der masser af forskelligt at byde på, når Organisationen For Familier Med Kræftramte Børn i dag åbner for den årlige auktion hos QXL, der har til formål at samle penge ind.

Sidste år blev der samlet 77.500 kroner ind, og det vil organisationen prøve at overgå ved at sætte endnu flere spændende og sjove auktioner i gang.

Populær tradition
Mens der traditionen tro kan bydes på en dag i følgeskab med kendte politikere som Per Stig Møller og Morten Messerschmidt og sportspersonligheder som Brian Laudrup og Preben Elkjær, så kan man igen også byde på en dag i studiet hos det populære radioprogram 'Mads & Monopolet'.

- Igen i år er holdet bag 'Mads & Monopolet' gået med til, at en lytter kan komme med til produktionen af en udsendelse.

- Dette radioprogram er som regel en af de mest populære auktioner, når vi kører kampagnen 'En dag i dine sko' til fordel for familier med kræftramte børn, siger administrerende direktør Steen Trier fra netauktionen QXL.

Vinderen af auktionen møder paneldeltagerne og bliver vist rundt i teknikrummet. Desuden kommer vinderen til at overvære optagelserne af et afsnit af 'Mads & Monopolet' og får et kig bag kulisserne de tre timer, programmet varer.

Månedlig kage fra La Glace
Foruden at byde på en hel dag sammen med kendte politikere, erhvervsfolk eller journalister, kan man som noget nyt i år byde på en række andre auktioner.

Det drejer sig for eksempel om fri bar for 200 mennesker på den københavnske natklub Nasa, en 12 personers kage fra Conditori La Glace hver måned i et år, eller sågar noget så eksotisk som en håndlæsnings- og kærlighedsaften med den dygtige og anerkendte Krumme Håndlæser.

Auktionen med 'Mads & Monopolet' kan ses her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere