Dan Rachlin fyret fra Nova FM

- Jeg er mere ærgerlig end ked af det, siger den kendte og erfarne radiovært

Jeg insisterer på fortsat at lave radio, selv om SBS nu har fyret mig, siger Dan Rachlin. Foto: Jens Dresling
Jeg insisterer på fortsat at lave radio, selv om SBS nu har fyret mig, siger Dan Rachlin. Foto: Jens Dresling

Hvis man er fan af Dan Rachlin og fast lytter, når han er weekendstudievært på Nova FM, så har man kun en måned tilbage i hans æterbårne selskab her.

SBS, der ejer Nova FM, har nemlig meddelt den erfarne radiovært og DJ, at han ikke får sin kontrakt fornyet efter 1. marts.

Læs også:

Se også: Rachlin støtter Thor

- Jeg tror, at det er måske 50. gang, at jeg bliver fyret fra et eller andet, så jeg er hærdet. Derfor bliver jeg heller ikke ked af det - nærmere ærgerlig over, at de ikke mener, at der er plads til mig på deres sendeflade. Men heldigvis kan jeg godt betale husleje uden, siger Dan Rachlin med nogen galgenhumor.

Han tilføjer, at den irritation, han føler, skyldes ærekærhed, fordi han ikke mener, at der er noget i hans radiopræstation, som skulle pege på, at det netop er ham, der skal ud.

Læs også:- Faktisk mener jeg, at jeg foruden min store erfaring er fleksibel og up to date samtidig med, at jeg ikke er én, der koster en million kr. at have ansat, forklarer Rachlin.

SBS har opkøbt alle landsdækkende kommercielle radioer, og det betyder naturligvis, at visse af formaterne ligner hinanden i en sådan grad, at nogle må nedlægges. Men Rachlin synes bare ikke, at det skulle være hans program.

Læs også:

Se også: Danmarks største cashgame

- Til næste år er det 30 år siden, at jeg var med til at starte The Voice, så jeg har været med hele vejen, og jeg vil fortsat insistere på at lave radio. Heldigvis er mit primærjob at være VH1-DJ. Hertil kommer mit pokermagasin og mit betting-program på DK4, så jeg bliver ikke sådan lige arbejdsløs. I weekenderne er jeg desuden meget ofte ude som DJ på diskoteker og ved firmaarraangementer, og det er ikke en type jobs, der bliver færre af, fortæller Dan Rachlin.

- Jeg giver ikke op. Så enkelt er det, griner han.

0 kommentarer
Vis kommentarer