Monte Carlo-drengene: Derfor elsker vi ekstrabladet.dk

Årets radioværter 2012 Esben Bjerre og Peter Falktoft lægger ikke skjul på, at de ikke kan undvære ekstrabladet.dk. - Det er vores rygning. Vi burde nok stoppe, men det kommer ikke til at ske

Esben Bjerre (t.v.) og Peter Falktoft er suveræne vindere af Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon i en afstemning på ekstrabladet.dk, som de har et had/kærlighedsforhold til. (Foto: Linda Johansen)
Esben Bjerre (t.v.) og Peter Falktoft er suveræne vindere af Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon i en afstemning på ekstrabladet.dk, som de har et had/kærlighedsforhold til. (Foto: Linda Johansen)

Lad os først og fremmest slå fast: Der har på ingen måde været snyd med i afstemningen om, hvem der skal være årets radiovært 2012 og dermed modtage prisen Ekstra Bladets Gyldne Mikrofon.

Det er hele vejen igennem lytterne, der har bestemt. Lige fra hvem der skulle i betragtning til prisen som nominerede i afstemningen til selve afstemningen blandt årets 11 kandidater.

Valget faldt som bekendt på Esben Bjerre og Peter Falktoft fra P3's eftermiddagsprogram 'Monte Carlo'.

Læs også:

Når de sender i radioen, supplerer 'Monte Carlo'-drengene hinanden perfekt. Men titlen som årets bedste radiovært er tæt på at komme imellem dem. (Foto: Linda Johansen) Radio - 22. sep. 2012 - kl. 20:30 P3-værter bankende stolte over hæderspris Når de sender i radioen, supplerer 'Monte Carlo'-drengene hinanden perfekt. Men titlen som årets bedste radiovært er tæt på at komme imellem dem. (Foto: Linda Johansen) Radio - 22. sep. 2012 - kl. 20:30 P3-værter bankende stolte over hæderspris

Læs også:

Når de sender i radioen, supplerer 'Monte Carlo'-drengene hinanden perfekt. Men titlen som årets bedste radiovært er tæt på at komme imellem dem. (Foto: Linda Johansen) Radio - 22. sep. 2012 - kl. 20:30 P3-værter bankende stolte over hæderspris

De var så suveræne i afstemningen, at alene den tredjedel af de tæt på 50.000 afgivne stemmer, som drengene løb med, burde være svar nok til eventuelle tvivlere.

Overspringshandling
Men for at være på den helt sikre side, vil vi gerne slå fast her, at Esben og Peters rosende ord om Danmarks største netavis først kom, efter de havde fået meddelelsen om, at de havde vundet.

Der er altså ikke tale om, at de er blevet båret til sejren, eller at de har forsøgt at fedte sig til titlen. ekstrabladet.dk bliver ofte nævnt i programmet, og det har landets bedste radioværter forklaringen på her:

- Det er et had/kærlighedsforhold. Hverken Esben eller jeg ryger, så ekstrabladet.dk er vores rygning. Vi burde nok stoppe, men det kommer ikke til at ske. Det er en overspringshandling. Vi ville ikke kunne holde hinanden ud, hvis vi ikke havde eb.dk, siger Peter Falktoft.

Læs også:- Der er jo det her ’Jeg-hader-mig-selv-for-at-klikke-på-den-her-artikel’-funktion på ekstrabladet.dk. Jeg prøver i hvert fald at se ’Horisont’, jeg prøver at se ’Deadline’, jeg lytter til ’P1 Morgen’. Jeg ser DR K en gang imellem. Men når jeg er på ekstrabladet.dk, ender jeg alligevel med at lære en tre-fire artikler, siger Esben Bjerre.

- Han er så hovski-snovski med sit valg af medier. Han sidder jo og skammer sig, når han er på ekstrabladet.dk. Vi andre kalder folk over, når vi ser noget sjovt, smiler Peter Falktoft.

Fejrer med kyllingefileter
ekstrabladet.dk er dog ikke det eneste, som 'Monte Carlo'-drengene har et særligt forhold til.

- Vi holder ekstremt meget af Mad og Vin, siger Esben med henvisning til Magasins eksklusive dagligvarebutik.

Og så går værterne ellers i vaskeægte 'Monte Carlo'-selvsving:

Peter: - Jeg føler aldrig, at jeg har helt fortjent at være der.

Esben: - Jeg føler lidt, at der kan komme en og smide mig ud.

Peter: - Du kan også mærke på den måde, folk taler til dig derinde, at du ikke er helt fin nok. Du er ikke gammel nok. Du ejer ikke en pels, og friværdien er ikke sikret endnu. Du har ikke en chauffør, der holder og venter. Så nogen gange, når vi virkelig skal forkæle os selv, går vi i Mad og Vin.

Esben: - Vi fejrer da Ekstra Bladet Gyldne Mikrofon ved at gå i Mad og Vin. Så køber vi to kyllingefileter til 140 kroner, og så går vi hjem igen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen