TV: Morgenfriske værter vinder Den Gyldne Mikrofon

DEN GYLDNE MIKROFON: Mai-Britt Vingsøe og Dennis Ravn snupper Ekstra Bladets eftertragtede radiopris

Morgenfriske værter vinder Den Gyldne Mikrofon

Se vinderne modtage prisen herover artiklen
____________________________________

Lørdag aften var den danske radiobranche samlet til en stor prisfest i Pumpehuset i København. I alt ti priser blev uddelt til folkene bag årets bedste radioprogrammer.

En jury havde blandt andet fundet frem til årets bedste radiointerview og årets bedste nyhedsindslag, men aftenens uden sammenligning mest eftertragtede pris var Ekstra Bladets radiopris, Den Gyldne Mikrofon. Den gik til de morgenfriske værter på NOVAs morgenshow ’GO’ NOVA’.

Det er værterne Mai-Britt Vingsøe og Dennis Ravn samt Porducer-Kristian og JoJo, der af Ekstra Bladets læsere – og dermed ivrige radiolyttere - er blevet kåret til årets bedste radioværter.

New Articles - 4. sep. 2014 - kl. 11:35 Se eller gense radioværternes videohilsner her

Netop det faktum, at det er lytterne, der både ti nominerer finalister og kårer vinderen, gør, at prisen er én, man rigtig gerne vil hædres med, hvis man er radiovært. Og med 35,4 procent af finalestemmerne var morgenholdet på NOVA en klar vinder af Den Gyldne Mikrofon.

Det er ottende år i træk, at Ekstra Bladets Den Gyldne Mikrofon uddeles ved festen, Prix Radio – Danmarks Officielle Radiopriser, men det er første gang, at en kommerciel radiostation løber med sejren.

Se også: TV: Overrasket Monte Carlo: - Vi plejer at tage røven på folk

Hidtil har store P3-programmer som ’De Sorte Spejdere’ og ’Mads & Monopolet’ og ’Monte Carlo’ vundet prisen i overlegen stil.

Det var også en P3-vært, der i år løb med andenpladsen. Mads Steffensen fik 21,8 procent af stemmerne, mens værterne på ’Morgenministeriet’ på Skala FM blev nummer tre med 15,8 procent.

Se interview med de glade vindere

1 af 2 Ved Prix Radio 2013 vandt NOVA også en pris. Den gang fandt en jury frem til, at radiostationens morgenshow var det bedste. (Pr-foto)
2 af 2 Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen overrækker Den gyldne mikrofon til Mai-Britt Vingsøe og Dennis Ravn samt Porducer-Kristian og JoJo. (Foto: Henning Hjort)
0 kommentarer
Vis kommentarer