Dobbelt A i kamp mod dobbelt A

DEN GYLDNE MIKROFON: For 11. gang uddeles Ekstra Bladets radiopris i år. Nu kører de nominerede radioværter charmeskytset i stilling

Fredag den 15. september uddeles Ekstra Bladets radiopris, Den Gyldne Mikrofon, til den eller de værter, som avisens læsere synes gør det allerbedst i æteren.

De ti nominerede har fået at vide, at de er med i kapløbet om Den Gyldne Mikrofon 2017, og derfor har de sendt en lille videohilsen i håbet om at sikre sig ekstra mange stemmer, når selve afstemningen går i gang. Det er nemlig Ekstra Bladets læsere, der både nominerer og i sidste ende kårer den endelige vinder.

For femte gang er de morgenfriske værter på 'Go' mor'n Aarhus' nomineret til Den gyldne mikrofon. Allan Würtz og Kristian Roskær har hentet forstærkning til deres videohilsen, for i år skal statuetten til smilets by. Endnu en gang er borgmester Jacob Bundsgaard statist for radiomakkerparret, der også har Susan K og Emmanuel Kwesi Amonoo med på bagsædet i år.

Amonoo blev i 2016 kåret til Midttrafik’s bedste buschauffør, fordi han kører rundt og spreder god karma i Aarhus. Siden er han blevet en fast del i 'Go' mor'n Aarhus' hver mandag. Se klippet herover.

I dobbelt A mod nord - Aalborg, er morgenholdet fra 'Morgenkøterne' også blevet nomineret. Johnni Gade og Kristine Richter er blevet Så glade for nomineringen, at det har fået konsekvenser for den ene del af makkerparret.

Selve afstemning om, hvor Den gyldne mikrofon skal havne i år, skydes i gang her på ekstrabladet.dk på fredag. Den løber frem til fredag den 15. september, hvor statuetten bliver overrakt til vinderen ved den store branchefest, PrixRadio, i Vega i København.

De er også nomineret:

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen