For tredje gang: 'Go'Nova' vinder Ekstra Bladets radiopris

Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn, Jojo og Signe Krarup kan endnu gang tage Den Gyldne Mikrofon med hjem i studiet

Hør, hvad 'Go Nova'-holdet sagde, efter de havde vundet

Der er ingen tvivl blandt Ekstra Bladets læsere! Det er det morgenfriske firkløver fra 'Go'Nova', der er landets bedste radioværter.

Igen i år kan Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn, Jojo og Signe Krarup i overlegen stil kalde sig vindere af Ekstra Bladets radiopris, Den Gyldne Mikrofon. Og det er tredje gang i træk.

Over 36.000 læsere har deltaget i afstemningen om Den Gyldne Mirkofon. (Foto: Henning Hjort) Radio - 13. sep. 2014 - kl. 20:46 TV: Overlegen vinder af Den Gyldne Mikrofon havde takketalen klar
Novas morgenhold løbe med sejren i overlegen stil. (Foto: Kennth Meyer) Radio - 18. sep. 2015 - kl. 20:49 Nu skal vi se bare bryster: Go'Nova-værter vinder Den Gyldne Mikrofon

Det er første gang i Den Gyldne Mikrofons historie, at det er samme vinder så mange gange i rap. Tidligere har værterne på legendariske radioprogrammer som 'De sorte spejdere' og 'Monte Carlo' vundet prisen to gange efter hinanden. Men 'Go'Nova'-værterne slår rekord i år med deres tredje statuette i træk - og det endda efter en turbulent sommer, hvor de måtte sige farvel til Producer-Kristian, der indtil han pludselig blev fyret, spillede en stor rolle i programmet - morgen efter morgen.

Se også: Populær radiovært har fået sparket
Se også: 10.000 kræver fyret radiovært tilbage

Dedikerede lyttere
- Vi er simpelthen så glade. Vi er super taknemmelige og tror på, at vi har gang i noget rigtigt i radioen, sagde Mai-Britt Vingsøe, da hun fik Den Gyldne Mikrofon i hånden.

- Men det er jo vores lytteres skyld, at vi vinder prisen igen. De er super dedikerede. Det er så fedt, sagde hun storsmilende og stolt.

- Og hvordan får man så sådan nogle dedikerede lytter, for det må jo være opskriften på at vinde Den Gylden Mikrofon?

- Det gør man ved nærvær og ved at invitere lytterne indenfor. Vi giver meget af os selv i programmet med dagligdags-trummerum og sådan noget, så folk rent faktisk kan reflekterer i det vi siger. Vi er også morgengrimme og har umulige unger, sagde hun.

- Det er lidt lige som at være til bryllup og håbe på, at man kommer til at sidde ved 'det gode bord'. Det er som om, at alle vores lyttere sidder sammen med os ved det bord. 'Go'Nova' er bare det gode bord, sagde Signe Krarup, der sammen med resten af morgenholdet skulle fejre prisen fredag aften ved radiobranchens prisfest i Vega i København.

Sikker sejr
Det er Ekstra Bladets læsere, der både nominerer ti finalister og kårer vinderen af Den Gyldne Mikrofon. Over 33.000 læsere har stemt i årets konkurrence - hele 40,72 procent af dem på 'Go'Nova'-værterne.

Den nærmeste konkurrent, Mads Steffensen, har fået 18,23 procent, mens Sara Bro med 12,12 procent af stemmerne er havnet på tredjepladsen.

Ud over 'Go'Nova'-værterne, Steffensen og Bro, var følgende værter med i kapløbet om Den Gyldne Mikrofon 2016:

Værterne på 'Morgenkøterne' - ANR
Værterne på 'Din morgen' - Din Radio 8600
Værterne på 'Go' Mor'n Aarhus - go!FM
Alex Nyborg Madsen - vært på 'Madsen' - DR P4
Britt Berglund og Kasper Harboe - værter 'Formiddag på 4'eren' - DR P4
Tue Blædel og Tony Scott - værter på 'Tue og Tony' - DR P3
Ditte Okman - vært på 'Det vi taler om' - Radio 24Syv                    

 

1 af 2 Sådan så det ud, at 'Go'Nova' vandt Den Gyldne Mikrofon sidste år. Foto: Kenneth Meyer
2 af 2 Mai-Britt Vingsøe, Signe Ravn og JoJo jubler over prisen. Dennis Ravn er fredag aften vært på hele arrangementet i Vega, så han kunne ikke fejre Den Gyldne Mikrofon med sine medværter. Foto: Tariq Mikkel Khan
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen