Narrefisse: Verdens værste topløse video

Mai-Britt Vingsøe, JoJo og Signe Krarup lovede topløs video. Se hvilket fesent fupnummer de spiser deres fans af med

Mai-Britt Vingsøe, Signe Krarup og JoJo med deres bud på en topløs video. (Screendump)
Mai-Britt Vingsøe, Signe Krarup og JoJo med deres bud på en topløs video. (Screendump)

Der var lagt i ovnen til tre gange bar barm, da de tre kvindelige værter på radioprogrammet ’Go’Nova’ lovede, at de ville lave en topløs video, hvis de vandt Ekstra Bladets radiopris Den Gyldne Mikrofon.

Novas morgenhold løbe med sejren i overlegen stil. (Foto: Kennth Meyer) Radio - 18. sep. 2015 - kl. 20:49 Nu skal vi se bare bryster: Go'Nova-værter vinder Den Gyldne Mikrofon

Fredag aften kom prisen så i hus for andet år i træk til de morgenfriske piger og deres mandlige medværter, Dennis Ravn og Producer-Kristian, da de vandt det eftertragtede trofæ i Vega i København ved radiobranchens store prisfest PrixRadio.

Pigerne fra 'Go'Nova' lover topløs video, hvis de vinder. (Screendump) Radio - 17. sep. 2015 - kl. 13:49 'Go'Nova'-piger lover: Vi laver topløs video, hvis vi vinder!

Allerede fredag aften gav Ekstra Bladet de tre radiosild mulighed for at indfri deres løfte, men de ville gerne have en weekend i fitnesscenter, inden herlighederne skulle vises frem, forklarede de.

flash - 18. sep. 2015 - kl. 22:54 Vingsøe forsøger at trække brysterne i land efter sejr

Nu har Mai-Britt Vingsøe, JoJo og Signe Krarup så endelig fået lavet den video, som de lovede. Den er netop lagt ud på Novas Facebookside. Og det er den værste gang fesen fup, der længe er set. Faktisk er der tale om en gang direkte narrefisse!

- Prøv lige at hør. Det kan godt være, at der sidder nogen og føler sig snydt, men vi ved jo alle sammen godt, hvad det er, der sker, hvis der var nogen, der troede, at det var bare bryster. Det kunne vi aldrig drømme om. For så ved vi, at vi får lukket vores Facebook, lyder den fuldstændigt vandede og latterlige forklaring fra Mai-Britt Vingsøe.

69 kommentarer
Vis kommentarer