P3-chef stopper på DR

Redaktionschef for P3, Christian Ottenheim, siger farvel til DR. Det sker som et led i en større omorganisering af DR Kultur

Christian Ottenheim Foto: DR
Christian Ottenheim Foto: DR

Redaktionschef for P3, P6 og P7, Christian Ottenheim, forlader DR. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

DR Kultur rykker rundt på brikkerne og placerer blandt andet P3 i DR Ung, mens en række andre kanaler lægges ind under en nyoprettet musikenhed.

- Vi ændrer organiseringen af DR Kultur for at styrke vores fokus på de unge. Det er helt nødvendigt lige nu, hvor deres ændrede medievaner for alvor slår igennem. Samtidig forventer jeg, at den nye organisering vil forstærke kulturstoffets gennemslagskraft og betydning for brugerne, både i den daglige journalistik og i større fyrtårnsproduktioner. Og så vil vi gøre vores samlede indsats for musikken stærkere," udtaler Tine Smedegaard Andersen, direktør for DR Kultur, i pressemeddelelsen.

Christian Ottenheim, der har været redaktionchef for P3 siden 2012 og leder af afdelingen DR Musik og Radio, har på grund af omrokeringen valgt at forlade DR.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Christian Ottenheim selv, men han har ikke ønsket at medvirke.

1 af 2 Christian Ottenheim siger farvel til DR. Han er blandt andet redaktionschef for Go morgen på P3 med Sara Bro, Tony Scott og Tue Blædel. Foto: Petra Kleis / DR
2 af 2 Christian Ottenheim Foto: DR
38 kommentarer
Vis kommentarer