Radioværter 'piller lidt' i mørket

DEN GYLDNE MIKROFON: Værterne på 'ABC Morn' med Jørn og Kim' er gået 'helt i sort' i deres jagt efter Ekstra Bladets eftertragtede radiopris - og mørket efterlader plads til lidt 'lystige hænder'

Den 18. september uddeles Ekstra Bladets radiopris Den Gyldne Mikrofon ved Prix Radio.

Det er niende gang, at den eftertragtede pris skal overrækkes til den eller de radioværter, som Ekstra Bladets læsere - og dermed ivrige radiolyttere - synes gør det allerbedst i æteren.

Ekstra Bladets læsere har allerede nomineret ti værter eller værtspar, som nu er med i det hæsblæsende kapløb om at vinde den gyldne statuette.

I denne uge afsløres de ti nominerede her på ekstrabladet.dk med en videohilsen, som de selv har lavet. Senere i dag skydes selve afstemningen i gang.

Indtil videre er P3-programmet 'Lågsus', P4-programmet 'Formiddag på 4'eren', 'Go'Mor'n Aarhus' på Radiogo!FM, 'Din morgen' på Din radio 8600, 'Morgenkøterne' på ANR, 'Go'Nova' på Nova FM, 'Nattevagten' på Radio24Syv og 'Madsen' på P4 blevet præsenteret som nominerede, og nu løfter vi sløret for de to sidste.

Radio - 7. sep. 2015 - kl. 16:18 Radiovært spiser sennepstartelet for at vinde pris

Radio - 8. sep. 2015 - kl. 17:18 Vægtløse værter giver Astro-Andreas kamp til stregen

Radio - 9. sep. 2015 - kl. 17:04 Værter fisker stemmer ved 'sexet' pensionist-twerk

Se de to kandidaters videoer i bunden af artiklen. Radio - 10. sep. 2015 - kl. 18:14 Stem på mig…jeg har mistet ALT!

Værterne Jørn Bjerregaard og Kim Nielsen fra 'ABC Morn’ med Jørn & Kim' på Radio ABC har valgt at slukke alt lyset i deres præsentationsvideo, og 'hvis du har et problem med det, så er det bare buh hu', lyder budskabet i radioværternes sjove video, som du kan se herunder:


Mads & Monopolet på P3 har vundet adskillige priser gennem årerne - også 'Den Gyldne Mikrofon', som det populære program løb af sted med i 2009.

Endnu engang har lytterne nomineret Mads Steffensen og co. til Ekstra Bladets radiopris, MEN: Der er tilsyneladende utilfredshed over, at det altid er Mads Steffensen, der skal lave nomineringsvideoen. Derfor har en lytter skrevet ind til redaktionen med et dilemma:

2 kommentarer
Vis kommentarer