Stem på årets bedste radiovært

DEN GYLDNE MIKROFON: For ottende gang kårer Ekstra Bladet Danmarks bedste radiovært. Du bestemmer, hvem det skal være

Afstemning er nu i gang.
Afstemning er nu i gang.

Siden i mandags har vi her på ekstrabladet.dk offentliggjort de i alt ti nominerede til dette års store radiopris Ekstra Bladets Den Gyldne Mikrofon, der uddeles for ottende gang under Prix Radio.

Alle de ti nominerede er blevet bedt om at levere en videohilsen til ekstrabladet.dk, og der har været frit slag i kampen om at få læserne til at stemme på netop deres radioprogram.

For at få mest mulig opmærksomhed er der blevet brugt beskidte tricks som at smadre en Kählervase, storme et borgmesterkontor og brænde billeder af sidst års vinder af Den Gyldne Mikrofon af.

New Articles - 4. sep. 2014 - kl. 11:35 Se eller gense radioværternes videohilsner her

Konkurrencen løber frem til og med den fredag den 12. september, og om aftenen efter bliver Den Gyldne Mikrofon overrakt ved en stor radiopris-fest i Pumpehuset i København.

Den eftertragtede pris går til den eller de radioværter, som Ekstra Bladets læsere - og dermed lytterne - synes, gør det allerbedst i æteren. Netop det faktum, at det er lytterne, der både nominerer og kårer vinderen, gør, at prisen er én, man rigtig gerne vil hædres med, hvis man er radiovært.

AFSTEMNINGEN ER SLUT

0 kommentarer
Vis kommentarer