Stem på mig…jeg har mistet ALT!

DEN GYLDNE MIKROFON: Keith Thomas Lohse fra på Nattevagten på Radio24Syv spiller i den grad sympatikortet i jagten efter Ekstra Bladets radiopris - eller 'mikropenis', som han kalder den

Se de to kandidaters videoer i bunden af artiklen.
Se de to kandidaters videoer i bunden af artiklen.

Den 18. september uddeles Ekstra Bladets radiopris Den Gyldne Mikrofon ved Prix Radio.

Det er niende gang, at den eftertragtede pris skal overrækkes til den eller de radioværter, som Ekstra Bladets læsere - og dermed ivrige radiolyttere - synes gør det allerbedst i æteren.

Ekstra Bladets læsere har allerede nomineret ti værter eller værtspar, som nu er med i det hæsblæsende kapløb om at vinde den gyldne statuette.

I denne uge afsløres de ti nominerede her på ekstrabladet.dk med en videohilsen, som de selv har lavet. I morgen, fredag, skydes selve afstemningen i gang.

Indtil videre er P3-programmet 'Lågsus', P4-programmet 'Formiddag på 4'eren', 'Go'Mor'n Aarhus' på Radiogo!FM,  'Din morgen' på Din radio 8600, 'Morgenkøterne' på ANR og sidste års vindere, 'Go'Nova', blevet præsenteret som nominerede, og her får du serveret to mere.

Radio - 7. sep. 2015 - kl. 16:18 Radiovært spiser sennepstartelet for at vinde pris

Radio - 9. sep. 2015 - kl. 17:04 Værter fisker stemmer ved 'sexet' pensionist-twerk

Radio - 8. sep. 2015 - kl. 17:18 Vægtløse værter giver Astro-Andreas kamp til stregen

Keith Thomas Lohse fra på 'Nattevagten' på Radio24Syv har valgt gå efter sympatistemmer i kampen om radioprisen. - Jobbet har kostet mig alt: Min selvrespekt, mit parforhold, min mormor, højrefløjens respekt, venstrefløjens respekt, mine venner, lyder det blandt andet fra radioværten.

Hvorfor det - i Keith Thomas Lohses optik - kvalificerer ham til at vinde 'Den Gyldne Mikrofon' kan du se i videoen herunder:


 

Alex Nyborg Madsen, der er vært på 'Madsen' på P4, har omvendt valgt en mere 'afslappet' tilgang til nomineringen. I sin video fortæller han blandt andet, hvorfor han synes, at radio er vigtigt. Se i videoen herunder om du er enig:

18 kommentarer
Vis kommentarer