Værter fisker stemmer ved 'sexet' pensionist-twerk

DEN GYLDNE MIKROFON: Værterne bag radioprogrammet 'Morgenkøterne' på ANR går 'all in' på pensionist-twerk og tætsiddende grøn heldragt i deres higen efter Ekstra Bladets radiopris. Således giver de blandt andre sidste års vindere, 'Go Nova', kamp til stregen

Den 18. september uddeles Ekstra Bladets radiopris Den Gyldne Mikrofon ved Prix Radio.

Det er niende gang, at den eftertragtede pris skal overrækkes til den eller de radioværter, som Ekstra Bladets læsere - og dermed ivrige radiolyttere - synes gør det allerbedst i æteren.

Ekstra Bladets læsere har allerede nomineret ti værter eller værtspar, som nu er med i det hæsblæsende kapløb om at vinde den gyldne statuette.

I denne uge afsløres de ti nominerede her på ekstrabladet.dk med en videohilsen, som de selv har lavet. Fredag skydes selve afstemningen i gang.

Indtil videre er P3-programmet 'Lågsus', P4-programmet 'Formiddag på 4'eren', drengene fra 'Go'Mor'n Aarhus' på Radiogo!FM og holdet bag 'Din morgen' på Din radio 8600 blevet præsenteret som nominerede, og nu blender vi op for to mere af slagsen.

Radio - 7. sep. 2015 - kl. 16:18 Radiovært spiser sennepstartelet for at vinde pris

Radio - 8. sep. 2015 - kl. 17:18 Vægtløse værter giver Astro-Andreas kamp til stregen

Anne Kejser, Niels Skovmand og Johnni Gade fra radioprogrammet 'Morgenkøterne' på ANR har således kreeret en sjov og 'sexet' video, som de håber kan være med til at sikre dem den eftertragtede pris. I videoen bliver der blandt andet twerket fra en noget uventet kant. Se med nedenfor:

 

Morgenholdet på 'Go'Nova' løb sidste år af sted med Den Gyldne Mikrofon efter at have erhvervet sig hele 35,8 procent af stemmerne. Nu er Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn, Signe Krarup, Producer Kristian og Jojo klar til at gøre det igen. Det ses tydeligt i deres nomineringsvideo:

2 kommentarer
Vis kommentarer