Reality-babe satser ALT: Siger jobbet op for at finde kærligheden

Cindy Philipp tjekker ind på 'Love Island', og hun går all in for at finde kærligheden

24-årige Cindy Philipp, der har været single i otte år, tjekker i aften ind på 'Love Island'. Foto: Jonas Olufson
24-årige Cindy Philipp, der har været single i otte år, tjekker i aften ind på 'Love Island'. Foto: Jonas Olufson

24-årige Cindy Philipp vil gå langt for kærligheden. Meget langt.

I aften tjekker den smukke blondine fra København ind på 'Love Island', og her vil hun gøre alt, der står i hendes magt, for at vinde drengenes hjerter.

For i dag at kunne stå i den lækre villa på Gran Canaria har Cindy Philipp nemlig taget drastiske midler i brug. Hun har valgt at sige sit job op for at dedikere sit liv helt og holdent til at finde kærligheden på 'Love Island' de næste måneder.

Olivia Salo er ny deltager i realityprogrammet 'Love Island'. I aftenens afsnit får hun tørt på af deltageren Rasmus. Foto: ANTHON UNGER Film, tv & radio - 25. okt. 2018 - kl. 20:58 Trekantsdrama stikker af i tv-program: - Hun er en slange

- Da jeg var til casting, meldte jeg ud, at hvis jeg blev valgt til at komme med i programmet, så ville jeg sige mit job op. Det har jeg gjort nu, og det har jeg det fint med. Jeg har arbejdet i den samme tøjbutik i tre år, og nu var det tid til at komme videre, og så vil jeg gerne satse 100 procent på det her projekt, hvor jeg virkelig håber at finde kærligheden, siger Cindy Philipp til Ekstra Bladet.

Også studiet til serviceøkonom på CPH Business bliver for en stund sat på pause.

- Min uddannelse bliver sat på pause, mens jeg er hernede, og så må vi se, hvordan det går med det, når jeg kommer hjem, siger Cindy Philipp.

Artiklen fortsætter under billedet ...

24-årige Cindy Philipp, der har været single i otte år, tjekker i aften ind på 'Love Island'. Foto: Jonas Olufson
24-årige Cindy Philipp, der har været single i otte år, tjekker i aften ind på 'Love Island'. Foto: Jonas Olufson

Vil have en fest
Ifølge den smukke blondine vil hun bidrage med fest og farver til huset på 'Love Island'.

- Jeg er en humørspreder, og jeg vil helt klart komme med fest og god stemning, men jeg har først og fremmest meldt mig til programmet for at finde kærligheden. Jeg har været single i over otte år, så nu er det på tide, at der sker noget, siger Cindy Philipp.

Olivia Salo er ny deltager i realityprogrammet 'Love Island'. Foto: ANTHON UNGER Film, tv & radio - 24. okt. 2018 - kl. 22:45 21-årige Olivia: Mænd skal forgude kvinder

Og hun har da også allerede på forhånd et godt øje til en af fyrene i villaen, førend hun overhovedet er ankommet.

- Jeg kender Jamie hjemme fra Købehavn. Han har prøvet at score mig længe. Det kunne da godt være en mulighed, at jeg faldt for ham, siger hun med et grin.

- Jeg går efter humor og kemi. Derhjemme ville jeg gå efter en ambitiøs person, men det er ikke det, jeg nødvendigvis leder efter på 'Love Island'. Det skal være en, der ikke tager sig selv for højtideligt, men samtidig også en, der er selvsikker, hviler i sig selv, og viser, at han vil mig, men stadig også spiller 'spillet', siger Cindy Philipp, der ikke kan vente med at indtage 'Love Island'.

Kønne Emilie har intet imod at fortælle sine mere intime historier. Foto: Anthon Unger Film, tv & radio - 24. okt. 2018 - kl. 14:01 Afslørede pinlig sex-oplevelse på tv: Her er historien bag

- Jeg glæder mig simpelthen så meget, og samtidig er jeg så spændt. Man ved jo ikke, hvad man skal forvente, men jeg er sikker på, det bliver godt og en stor fest.

Du kan se 'Love Island' alle dage klokken 22 på TV3 og Viaplay.

Se Cindys entre i villaen herunder:

 

25 kommentarer
Vis kommentarer