Remee efter historisk nedsmeltning: Min værste frygt blev til virkelighed

Det er jo ens værste frygt, at en deltager går kold, og jeg har ikke set det før, siger Remee

26-årige Morten Nørgaard skabte i den grad overskrifter fredag aften, da han fik en nedsmeltning af dimensioner og gik fuldstændigt i sort, da han skulle optræde i 'X Factor'.

Mens musikken spillede, stod han pacificeret på scenen og kunne se sin dommer, Remee, tabe underkæben. Det var nemlig Remees værste frygt, der blev til virkelighed.

- Det er det mest crazy, jeg har oplevet. Fordi det er live, fordi det er nu. Det er jo ens værste frygt, at en deltager går kold, og jeg har ikke set det før, fortæller den garvede dommer til Ekstra Bladet.

Film, tv & radio - 17. mar. 2017 - kl. 22:27 Morten om kæmpe-koks: - Det var fuldstændigt sindssygt

Imens Morten stod med et tomt blik på scenen, gjorde Remee sit bedste for at komme sin unge deltager til undsætning.

- Jeg prøver at få dem til at stoppe (musikken, red.), fordi jeg tænker, hvad fanden gør vi, der kommer ikke noget lyd ud. Det comeback, han lavede der, det går over i historien, vurderer han.

En tydeligt lettet Morten Nørgaard fik gennemført sin optræden i andet forsøg, og gik videre til semifinalen. Foto: Mogens Flindt
En tydeligt lettet Morten Nørgaard fik gennemført sin optræden i andet forsøg, og gik videre til semifinalen. Foto: Mogens Flindt
 

- Er du bange for, at det sker igen?
- Jeg satser på, at det kun lige var nu her. Jeg tror ligeså meget på ham, som jeg hele tiden har gjort. Vi skal bare tilbage og arbejde. Nu fokuserer vi på ham. Han har noget, der ikke er andre deltagere, der har, og det der var ikke noget, jeg havde planlagt. Man skulle tro, der var en manuskriptforfatter inde over, griner Remee.

Se også: 'X Factor-deltager' går helt kold for åben skærm

Mens Morten Nørgaard gik videre til næste uges semifinale, måtte Remee se sin anden deltager, Samanta Gomez, forlade programmet. Ligesom Mette Lindberg har han derfor nu blot én deltager tilbage i programmet. Semifinalisterne er: Chili, Mia, Morten og VKation.

Se hele interviewet med Remee i videoen over artiklen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen