Rystet Okman: - Er der mange, der hader mig?

DEN GYLDNE MIKROFON: For 11. gang uddeles Ekstra Bladets radiopris i år. Nu kører de nominerede radioværter charmeskytset i stilling

Fredag den 15. september uddeles Ekstra Bladets radiopris, Den Gyldne Mikrofon, til den eller de værter, som avisens læsere synes gør det allerbedst i æteren.

De ti nominerede har fået at vide, at de er med i kapløbet om Den Gyldne Mikrofon 2017, og derfor har de sendt en lille videohilsen i håbet om at sikre sig ekstra mange stemmer, når selve afstemningen går i gang. Det er nemlig Ekstra Bladets læsere, der både nominerer og i sidste ende kårer den endelige vinder.

For andet år i træk er Ditte Okman nomineret til Den gyldne mikrofon. Hver fredag er hun vært på 'Det vi taler om', og det elsker mange lytter. Men der er åbenbart også nogle, der hader det..... Se klippet her over.

Sara Bro er mega stolt af, at hun igen er nomineret til Ekstra Bladets radiopris. Hun vil så gerne vinde, at hun har spurgt sin chef, om der ikke er bajer til alle, der stemmer på hende. Se hvad han svarer i klippet her under.

Selve afstemning om, hvor Den gyldne mikrofon skal havne i år, skydes i gang her på ekstrabladet.dk på fredag. Den løber frem til fredag den 15. september, hvor statuetten bliver overrakt til vinderen ved den store branchefest, PrixRadio, i Vega i København.

De er også nomineret: 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen