Så du Pia på tv? Kæmper stadig med sin mølle

Et halvt år efter optagelserne til 'I hus til halsen' er boligen endnu ikke solgt

Pia Jensen håber, at hendes elskede mølle snart bliver solgt. Privatfoto
Pia Jensen håber, at hendes elskede mølle snart bliver solgt. Privatfoto

I 2014 blev Pia Jensen påkørt bagfra og pådrog sig i den forbindelse et piskesmæld i nakken, der har haft store konsekvenser for hende.

Hun har dagligt smerter og kan ikke arbejde fuld tid, og hendes drømmebolig har udviklet sig til lidt af et mareridt for hende.

Pia Jensen bor på en nedlagt mølle i Egtved, som hun på grund af økonomiske og helbredsmæssige konsekvenser af ulykken i årevis har forsøgt at komme af med.

Det forgæves salg af hendes elskede hjem har fået Pia Jensen til at melde sig til DR-programmet 'I hus til halsen', og i aftes kunne tv-seerne se boligdesigner Søren Vester give møllen en ordentlig tur.

Se også: Ny vært på kendt DR-program

Programmets ejendomsmægler, Line Franck, nedjusterede prisen til en mere realistisk en af slagsen. Alligevel er møllen stadig ikke solgt her et halvt år efter tv-optagelserne.

- Nej, desværre ikke, siger Pia Jensen til Ekstra Bladet.

- Jeg bor her stadig, men jeg tænker hele tiden, at den må blive solgt lige om lidt, siger hun.

Der har været 15 fremvisninger, siden møllen blev shinet op.

- Det er benhårdt, for jeg skal hele tiden gøre rent, så her er pænt til de potentielle købere. Det er håb, optur, og så er det indtil nu endt i røvtur, siger Pia Jensen.

Møllen er til salg for 1.245.000 kroner. Foto: Trine Kjøller
Møllen er til salg for 1.245.000 kroner. Foto: Trine Kjøller

Det er ejendomsmægler Trine Kjøller, der forsøger at få Pia Jensens mølle solgt, og hun er optimistisk.

- Der er en rigtig fin aktivitet, og jeg vurderer, at vi er ved at være i mål med salget. Det er det forår, og det er nu, der er rigtig gang i tingene. Og det er jo også naturen, der skal sælge den ejendom, siger Trine Kjøller.

Indtil Pia Jensen får solgt møllen, nyder hun at bo i sit drømmehjem, der blev sat i stand af hendes venner og familie under kyndig vejledning af Søren Vester.

- Alle de løse ender er væk, og det er fedt, siger hun.

Når møllen er solgt, ved Pia Jensen ikke helt, hvor hun skal bo.

- Jeg vil gerne tilbage østpå. Jeg kommer fra Nordsjælland, men om jeg lige får råd til at bo der, ved jeg ikke. Men østpå vil jeg i hvert fald gerne, siger hun.

Ud over at få solgt møllen kæmper Pia Larsen også med en erstatningssag efter ulykken i 2014, der har ændret hendes liv fuldstændigt.

Se også: DR-vært stopper af nød: For helvede!

109 kommentarer
Vis kommentarer