Sabine vejede 126,5 kilo: De råbte efter mig på gaden

Efter sit farvel til 'Den store vægtkamp' har det været op ad bakke for Sabine

Der blev knoklet og knoklet i programmet, hvor Sabine kunne notere et samlet vægttab på 2,8 kilo. Det var dog ikke nok, da andre deltagere tabte sig mere i procent. Foto: TV3
Der blev knoklet og knoklet i programmet, hvor Sabine kunne notere et samlet vægttab på 2,8 kilo. Det var dog ikke nok, da andre deltagere tabte sig mere i procent. Foto: TV3

Sabine er 25 år, bor i Kalundborg og tilmeldte sig TV3-programmet ’Den store vægtkamp’ med ét mål: Hun ville tabe sig.

Det skulle være slut med tilråb på gaden, og hun skulle blive mere tilfreds med sin krop. Men her til aften røg hun ud som ugens anden deltager i programmet med et samlet vægttab efter to uger på 2,8 kilo.

Se også: Sarah-Emilie vejede 135 kilo: Nu har hun truffet et stort valg

De fem ugentlige deltagerne har adgang til personlig træner og diætist i de fire måneder optagelserne varer – også selv om de ryger ud – men det har ikke hjulpet Sabine.

- Det er ikke gået overhovedet, siger hun, da Ekstra Bladet spørger, hvordan det er gået, efter hun måtte forlade programmet.

- Weekenden efter, jeg røg ud, tog jeg til London og holdt den rimelig godt, men da jeg kom hjem, skete der en masse ting; skænderier og hverdagen tog over. Så var det op ad bakke. Jeg tror, jeg er på min startvægt, siger hun.

Startvægten lød på 126,5 kilo.

Sabine da hun deltog i programmet. Foto: TV3
Sabine da hun deltog i programmet. Foto: TV3

Råbt ad på gaden
Det er dog ikke ensbetydende med, at Sabine har opgivet at tabe sig. Det skal ske, understreger hun, men det skal ske i et langsommere tempo, end det skete i programmet

- Jeg har ikke droppet målet, og det skal også nok lykkes, for jeg har fået så mange gode værktøjer og lært en masse nye ting af diætisten. Jeg har også stadig Runes træningsplan, så jeg skal i gang igen. Det skal lykkes, siger hun og understreger, at hun er glad for sin deltagelse i 'Den store vægtkamp'.

Se også: Katrine fra ’Den store vægtkamp’: Sådan går det i dag

Sabine sidder nu alligevel tilbage med følelsen af ærgrelse.

- Mest i forhold til at jeg bor i en by, hvor alle kender alle. Jeg er blevet råbt ad på gaden, hvor de har sagt, at jeg er tyk og burde motionere. Så jeg er da lidt nervøs for, hvad folk nu vil råbe, fordi jeg har været på tv. Det er det, jeg ærgrer mig allermest over. Og så selvfølgelig at jeg ikke har tabt mig.

Se også: Yuck: Så meget smør er der i din Red Bull

Hun understreger, at der ikke blev snydt med kost eller træning, imens hun deltog i programmet.

- Jeg fulgte kost- og træningsplan i de uger, jeg var med, fordi det var en konkurrence, så jeg overvejer at gøre det til en konkurrence med familien. Min søster har en idé om, at hun vil træne sig op til ’Robinson’, så måske hun kan lokkes, siger Sabine.

Hun har nu valgt at starte en YouTube-kanal, hvor man kan følge hendes videre kamp mod kiloene.

- Det er min måde at holde mig selv i ørerne, når jeg ikke længere er i tv. Den bliver hudløst ærlig, lover hun.

Kanalen kommer til at hedde Sabine Melin og indholdet vil begynde at dukke op senere i denne uge.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen