Sarah-Emilie vejede 135 kilo: Nu har hun truffet et stort valg

Deltageren fra 'Den store vægtkamp' har tabt sig yderligere siden programmets afslutning

- Jeg forstår det ikke. Virkelig ikke.

Sådan lød det i aftenens afsnit af ’Den store vægtkamp’, da Sarah-Emilie som den første måtte forlade ugens dyst.

I TV3-programmet dyster fem overvægtige danskere hver uge om at tabe sig mest i procent på fire måneder og under vejledning af en personlig træner og en diætist. De første tre uger barberes feltet ned fra fem til to.

Sarah-Emilie vejede 135 kilo ved programmets begyndelse, og da hun ’kun’ havde tabt sig 400 gram på en uge, måtte hun forlade sine meddeltagere.

Se også: Se forvandlingen: Kjeld tabte små 40 kilo på fire måneder

Da Ekstra Bladet fanger Sarah-Emilie over telefonen, er det en glad stemme i den anden ende af røret. For programmet blev filmet i foråret, og siden er det gået godt.

- Det er gået rigtig godt for mit hoved, jeg har fået et mentalt skift, så jeg er blevet bedre til at se fremad og ikke donke mig selv oveni hovedet, hvis noget ikke går, som jeg har planlagt. Med hensyn kiloene, så har jeg tabt omkring fem kilo. Det var det i hvert fald, da jeg sidste gang stod på vægten for omkring en måned siden, fortæller hun.

Sarah-Emilie ved programmets begyndelse. Foto: TV3
Sarah-Emilie ved programmets begyndelse. Foto: TV3

Sarah-Emilie har nemlig truffet et stort valg. Hun har valgt helt at droppe sin badevægt.

- Jeg har svært ved at se på vægten, når tallet ikke er det rigtige i mit hoved. Så nu vejer jeg mig ikke mere. Nu handler det om, at jeg vil have det godt, så jeg er ligeglad med vægten. Det er virkelig rart ikke at skulle tænke over det, siger hun og tilføjer, at hun havde det stramt med at stige på vægten i programmet.

- Der var ikke et pres fra produktionen, men man lægger et pres på sig selv, når man er med i tv.

Se også: Jesper vejede 142 kilo: Så meget tabte han på fire måneder

- De andre tabte jo en del. Hvorfor tabte du 'kun' 400 gram?

- Det kan jeg virkelig ikke svare på. Jeg fulgte kosten og fik trænet, som jeg skulle. Jeg tror, det handler om, at min krop taber sig langsommere. Jeg har i hvert fald ikke snydt med maden, understreger hun.

Efter Sarah-Emilie røg ud, valgte hun at benytte sig af de muligheder, som deltagelsen gav. Det betød, at hun fortsatte i et fire måneder langt forløb hos diætisten, og hun roser samtidig deltagernes personlige træner Rune Raahauge for at være god til at følge op på deltagerne. Også efter de er røget ud af programmet.

Se også: Jeanne vejede 112 kilo: Sådan går det i dag

I dag svømmer hun to gange om ugen, træner i fitness og får gået masser af ture. Hun er kort sagt langt mere aktiv end før ’Den store vægtkamp’, og det giver hun programmet æren for.

- Det har været grænseoverskridende, men det har gjort, at jeg er blevet presset til at se på min krop på en ny måde. Jeg ser ud på én måde, og det prøver jeg at gøre noget ved. Jeg er glad for, at jeg nu kan spise de rigtige ting og få trænet. Det har været en super fed oplevelse, runder hun af.

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen