Scorer nyt stort job

Sofie Gråbøl skal være med i en ny dramaserie på BBC

Sofie Gråbål har fået en rolle i filmatiseringen af 'Us'. Foto: Mogens Flindt
Sofie Gråbål har fået en rolle i filmatiseringen af 'Us'. Foto: Mogens Flindt

Den danske skuespillerinde Sofie Gråbøl, der blandt andet er kendt fra tv-serien 'Forbrydelsen', har landet en rolle i filmatiseringen af 'Us' - et nyt BBC-drama i fire afsnit.

Det skriver BBC.

Dramaserien 'Us' er baseret på den kendte forfatter David Nicholls populære roman af samme navn, der på dansk har titlen 'Os'.

- Det er en stor ære at se romanen komme til live og især med sådan et vidunderligt cast. Vi vil gerne skabe noget sjovt, rørende og smukt, hvor vi virkelig udforsker familielivet og ægteskabet, siger David Nicholls til BBC.

Freja Kirk (til venstre) danner par med skuespilleren Sus Wilkins. Foto: Ritzau Scanpix/Klaus Bo Christensen Danske kendte Nøgenchok på festival: Dansk sangerinde smider pludselig toppen

Ifølge BBC skal 50-årige Sofie Gråbøl medvirke i dramaet, hvor hun spiller sammen med prominente navne som blandt andre Tom Hollander – kendt fra Susanne Biers serie 'The Night Manager'.

I den nye serie spiller Hollander rollen som Douglas Petersen, der mister besindelsen, da hans kone fortæller, at hun ikke er sikker på, at hun vil fortsætte ægteskabet.

Sofie Gråbøl er af mange kendt for sin rolle som Sarah Lund i DR-serien 'Forbrydelsen', som er blevet solgt til flere lande. Foto: Tine Harden/DR
Sofie Gråbøl er af mange kendt for sin rolle som Sarah Lund i DR-serien 'Forbrydelsen', som er blevet solgt til flere lande. Foto: Tine Harden/DR
 

I serien går hustruen, spillet af Saskia Reeves, dog med til at gennemføre en planlagt ferie i Europa med familien, og Douglas beslutter her at forsøge at vinde sin kones kærlighed tilbage.

Med på rollelisten i det underholdende familiedrama er altså også danske Sofie Gråbøl, som i udlandet blandt andet er kendt fra den engelske version af 'Forbrydelsen' – 'The Killing'.

Netop castet er instruktørerne bag 'Us' meget begejstrede for.

- David Nicholls er et unikt og sjældent talent, der på mirakuløs vis formår at blande ægte følelse med humor. Den fantastiske fortælling har tiltrukket et exceptionelt cast med Tom Hollander, Saskia Reeves og Sofie Gråbøl. Vi er så begejstrede for, at vi nu skal begynde at filme, siger Greg Brenman, der er executive producer på serien, til BBC.

Ifølge Forbes er 24-årige Kendall Jenner en af de rigeste og mest efterspurgte modeller i verden. 
I 2018 tjente hun svimlende 147.7 millioner kroner på at arbejde som model, hvor hun blandt andet var en del af det legendariske Victoria's Secret-show. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP Intl. kendte Smider ALT tøjet

Optagelserne til 'Us' er angiveligt allerede begyndt og foregår både i London, Amstedam, Venedig, Barcelona og Paris.

31 kommentarer
Vis kommentarer