Silas Holst: - Det er voksenmobning

Rolf Sørensen og Karina Frimodt er kommet i lidt af en modvind på de sociale medier efter 'dansede' sig til fem point i 'Vild med dans' fredag aften. De får nu opbakning fra den tidligere deltager Silas Holst, der kalder modvinden for mobning

Rolf Sørensen fortsætter - angiveligt uden doping - i 'Vild med dans' (Video: Christian Ørtoft)

Den professionelle danser og tidligere 'Vild med dans'-vinder Silas Holst kalder kritikken af Rolf Sørensen på sociale medier for voksenmobning. Han håber også, at Rolf Sørensen og Karina Frimodt ikke trækker sig fra danseprogrammet, bare fordi danskerne er sure.

I et opslag på Instagram, som danseren lagde ud fredag aften, bakkede danskerne oprindeligt den forhenværende cykelrytter op. Men det ændrede sig ved et trylleslag, da det gik op for seerne, at Rolf og hans makker Karina Frimodt overlevede afstemningen, og at skiløberen Laila Friis-Salling måtte pakke danseskoene sammen og sige farvel.

De mange vrede, grimme kommentarer har fået Silas Holst til at gå til tasterne igen, hvor han på Instagram fortæller danskerne, at det de har gang i, er voksenmobning.

Vis dette opslag på Instagram

Nu samler jeg alligevel en portion mod sammen og kaster mig ud i en observering på baggrund af gårsdagens @vildmeddans . (Det her er en generel betragtning og egentlig ikke lagt op til en snak om man stemte RK til 1234 igår eller ej - spændt på hvor mange kommentarer der går inden den alligevel bliver kørt derover) Jeg er ude og holde MANGE foredrag hvert år om mobning. Ofte til mange voksne der ikke forstår hvorfor det foregår i deres børns skolegårde. Og hvordan den slags starter... har nu læst en hel del kommentarer fra mit opslag igår, hvir jeg tillod mig at rose min veninde @karinafrimodt for et godt og underholdende løst job. Ikke mere end det. Det har afstedkommet hademails denne morgen til mig. Og jeg blir kaldt alt fra talentløs til klamme bøsserøv og alt midt imellem. Det er ikke mig en gåde hvor og hvorfor mobning starter... for det her er da voksenmobning af vildeste karakter. Ikke som sådan af mig, men mod Rolf Sørensen. Hvad bilder folk sig egentlig ind?!?!? Inden showstart, skrev alle "flot du stiller op", "fighter!" "Godt kæmpet". Men da det så viste sig de gik videre, måske på bekostning af nogles favoritter vender de selv samme mennesker på en tallerken og kalder nu de to for alt fra "svin" "hvad Fuck bilder kællingen sig ind at smile da de gik videre?!?" "Tabere" "træk jer!!!" - igen; hvad Fuck bilder folk sig ind???? For det første 1.) slap af - det er et tv program, ikke klimaforhandlinger vi taler om 2.) det er VOKSENMOBNING mod en mand der stiller sig op med chancen for at fejle foran 1,2 millioner mennesker i håbet om at være med til at give alle en sjov tv fredag aften. 3.) vil folk så opføre sig ordentligt. Jeg håber af hele mit hjerte ikke at Rolf og Frimodt trækker sig. Nu håber jeg de får et par dejlige uger i et danselokale som et plaster på såret. Et sår, mange seere har skabt. Nogle burde skamme sig! Stop så det mobning. Den tone i tillader at bruge pga denne situation, smitter af ned til vores unger. De bringer den videre i skolegården. Og så kører toget. Derfor er der også mobning blandt vores børn. Oplært af de voksne. Opfør jer ordentligt - Vi er voksne mennesker! #stopmobning #voksenmobning #afværsteskuffe (del gerne!!)

Et opslag delt af Silasholst (@silasholst) den

Til Ekstra Bladet fortæller Silas Holst, at folk skal huske, at det er et tv-program, de ser, og at reaktionerne ovenpå gårsdagens udsendelse er alt for voldsomme.

- Det er skønt, at folk går sådan op i et tv-program, det er da ret hyggeligt. Man skal bare huske, hvilken tone, det er, man bruger. Hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man tie stille.

- Jeg synes virkelig at det er voksenmobning rettet mod et menneske i et stort offentligt rum. Det er jo bare et tv-program, de burde slappe af. Hvis de bare satte sig lige så meget ind i folketingsvalg eller at bekæmpe klimaforandringer, så ville det være en anden verden, vi lever i, siger danseren.

Skadesramte Rolf Sørensen led som sportsmand over at gå videre trods sin ringe bedømte præstation med stok. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 20. okt. 2018 - kl. 11:36 Læserne raser over 'Vild med dans': - En kæmpe fiasko

Han har ikke tigget og bedt om det
Musical-stjernen er forundret over, at danskerne går efter manden og ikke bolden, når det kommer til fredagens overraskende afstemningsresultat.

- Jeg kan godt se, at Rolf på ingen måder er den bedste danser i feltet, det kan jeg sagtens se. Men man skal respektere, at folk stemmer, som de gør. Det er ikke Rolf der har tigget og bedt om at komme videre, det er folk, der har stemt ham videre. Så hvis man endelig skulle være sur, så ret den mod andre, men gør det i en anden tone. Det har ikke noget med Rolf at gøre. Han har bare stillet sig op for at underholde.

Personligt er Silas Holst glad for, at det ikke er ham, der er lagt for had på de sociale medier, men han også ondt af Rolf Sørensen, fordi han nu står i denne situation.

- Jeg synes, det er voldsomt, at debatten kører på én person. Jeg tænker, at dem der skriver de her ting, at de aldrig får lov til at opleve, hvor voldsomt det er at vågne til dagen derpå. Det må ikke være sjovt at være Rolf i dag.

Rolf Sørensen skal lørdag ultralydskannes i benet, for at vurdere, om hans fibersprængning er så alvorlig, at han må trække sig fra 'Vild med dans'.

Rolf Sørensen skal skannes lørdag, og så venter lægernes dom. Foto: Mogens Flindt Film, tv & radio - 20. okt. 2018 - kl. 12:29 Det sker der, hvis Rolf må trække sig

Foto: Mogens Flindt Danske kendte - 20. okt. 2018 - kl. 13:39 Rolf er ren: Doping er ikke nødvendigt

140 kommentarer
Vis kommentarer