'Skatter' mentalt ødelagt og træt: - Jeg var desperat efter kærlighed

Michael Sommer var desperat efter kærligheden, men måtte allerede efter tre dage forlade 'Ex on the Beach'

Video: Dplay

Det blev en kort fornøjelse for Michael Sommer i 'Ex on the Beach'. Han måtte nemlig allerede efter tre dage forlade den luksuriøse villa.

Michael Sommer, der også blev kendt som 'Skatter' i DR1-programmet 'Gift ved første blik', sætter nu ord på sit exit overfor Ekstra Bladet. Der var nemlig en helt særlig grund til, at han efter få dage måtte pakke kufferten og rejse hjem.

- Det var en falsk deltagelse. Jeg prøvede at agere i deres koncept, men jeg kunne ikke gøre det. Det blev meget mærkeligt. Mentalt var jeg ikke klar til det. Det kræver meget mere, end man lige regner med, siger Michael Sommer og forsætter:

- Efter 'Gift ved første blik' var jeg mentalt ødelagt og træt. Jeg har både kæmpet med en abort, og jeg mistede også min uddannelse.

Se også: 'Skatter' chokerer pigerne i knaldeprogrammet

Michael Sommer på den røde løber til 'Ex on the Beach'-forpremiere. Foto: Linda Johansen.
Michael Sommer på den røde løber til 'Ex on the Beach'-forpremiere. Foto: Linda Johansen.
 

Jeg var desperat
Efter deltagelsen i 'Gift ved første blik' fik han, ifølge ham selv, mange tilbud fra andre tv-programmer, herunder 'Singleliv', 'Middag med min eks' og 'Date mig nøgen'.

'Ex on the Beach' var dog det eneste program, han takkede ja til at deltage i.

- Jeg var meget desperat for at finde kærligheden, og derfor sagde jeg ja til at medvirke. Jeg meldte mig til 'Gift ved første blik' i 2018. Jeg kunne ikke udelukke at finde kærligheden i 'Ex on the Beach', selvom det er et andet program, siger Michael Sommer.

På Michael Sommers Instagram-profil forklarer han nu overfor sine følgere, hvorfor han måtte forlade villaen:

Vis dette opslag på Instagram

SANDHEDEN OM MIT EXIT OG MÆRKLIGE DELTAGELSE I EX ON THE BEACH Jeg tog afsted til Brasilien for at deltage i programmet, uden de store overvejelser, jeg var på det tidspunkt ramt hårdt mentalt, efter min deltagelse i Gift ved første blik på DR1. Men kort inden afrejse mødte jeg tilfældigvis den dejligste pige, Maria Kronholm, og bliver meget hurtig rigtig glad for hende, nok nærmere forelsket. Men jeg havde på daværende tidspunkt allerede fået flybilletterne og kunne ikke bryde kontrakten, så jeg tog afsted. Det skulle bare overstås. Da jeg lander i programmet, begyndte jeg at savne hende meget, det påvirkede min deltagelse, da produktionen ønskede at jeg skulle passe ind i deres koncept, de ønskede at jeg skulle være mere på og frembrusende, og krævede blandt andet at jeg skulle vælge hvilken deltager jeg bedst kunne lide, selvom ingen af dem tiltalte mig. Jeg følte ikke jeg kunne være mig selv, da det stod klart for mig, at mit hjerte var i Danmark. Vi måtte jo ikke snakke om ting hjemme fra, i programmet, så folk kunne forstå min situation. Jeg kom til at fortælle lidt, men det blev selvfølgelig klippet ud. Jeg savnede hende mere og mere som timerne gik, følelser som jeg ikke kunne dele med nogen i villaen. Jeg følte også at det var vildt forkert at være rejst afsted, det er jo et single program. Efter jeg var nede på stranden og hente en ny single, kunne jeg mærke at mit savn var så stort til Maria, at jeg ikke kunne finde ro, husker jeg skulle træne for at få bare lidt ro. Men jeg får ikke ro i hovedet, intet virker. Jeg vælger derfor at kalde en tilrettelægger op i microfonen, for at fortælle min situation, jeg bliver hurtigt hevet ud af programmet, da jeg fortalte det. De havde heldigvis fuld forståelse med det samme, men siger dog at det skal være tabletten der skal smide mig ud, så det gør den. Jeg forlod villaen om aftenen, jeg skulle bare hjem og fortælle hende, at jeg elskede hende. Så snart jeg fik min telefon ringede jeg direkte til Maria. Jeg fortalte hende at jeg var på vej hjem til Danmark, kun for at se hende. Hun hentede mig i lufthavnen, hvor jeg spurgte hende om hun ville være min kæreste, hun sagde ja! Forsættes

Et opslag delt af Michael Sommer (Skatter) (@mrsommer91) den

Jeg havde fundet kærligheden
Selvom Michael Sommer var mentalt træt og ødelagt, var der også en anden grund til, han forlod programmet så tidligt. Inden han rejste mod Brasilien, havde han nemlig fundet kærligheden.

- Jeg mødte Maria kort før afrejse, men jeg havde lavet kontrakten, og den ville jeg ikke bryde. Jeg havde ikke mig selv med dernede, og jeg ville ikke være med i programmet, når jeg havde fundet Maria, siger Michael Sommer.

Ifølge Michael Sommer gav ventetiden i 'Ex on the Beach' også rig mulighed for, at tankerne kunne få frit løb.

- Jeg gik tit og tænkte over tingene derhjemme. Det gik først op for mig dernede, at det var Maria, jeg ville have, siger Michael Sommer.

Se også: Rasende tv-kendis: - Du er syg i hovedet

- Jeg prøvede at få noget ud af det, men jeg havde det svært. Det sociale aspekt var hårdt, hvis de ikke kunne lide en. Nogle af drengene var søde nok, men jeg snakkede ikke rigtig med nogen, siger Michael Sommer.

Selvom han havde det svært inde i villaen, forsøgte han at give det en chance. Men han måtte erkende, at følelserne for Maria var større end først antaget.

I dag danner Maria og Michael Sommer par.

7 kommentarer
Vis kommentarer