Slog op ni gange på grund af gæld: Nu skal 'Luksusfælden'-par giftes

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' kunne man se, hvordan parret Ann og Michaels økonomi sejlede så meget, at det var ved at koste dem forholdet. Nu fortæller de, at de skal giftes

Foto: TV3
Foto: TV3

- Vi var tit uvenner og jeg syntes, at det hele kunne være lige meget. Jeg kunne ikke finde nogen ende på det rod, vi havde lavet sammen, fortæller 29-årige Ann, der sammen med sin 32-årige kæreste Michael var med i aftenens afsnit af 'Luksusfælden'.

Parret skyldte i alt 930.000 kroner til 58 forskellige kreditorer. Det tærede så meget på deres forhold, at de havde slået op og var fundet sammen ikke mindre end ni gange.

- Bølgerne går højt en gang i mellem. Så bliver jeg sur og smider Michael ud, og så går der et par timer. Så får han lov til at komme ind igen, fordi han siger, at han gerne vil ændre tingene, sagde Ann i programmet.

 

Efter nogle barske besøg af eksperterne fra 'Luksusfælden' fik parret ryddet op i deres økonomi. Det betød, at Michael begyndte at betale børnebidrag til sin søn fra et tidligere forhold, og ikke mindst betød det, at parret lærte at kommunikere.

- Nu går vi til parterapi, og det har hjulpet både mig og Michael rigtig meget. Vi er begyndt at snakke mere sammen, og jeg er blevet glad igen. Det hele begynder at se lyst ud, fortæller Ann til Ekstra Bladet.

Se også: Ægteskabet vakler i 'Luksusfælden': Løj om fastfood-forbrug

I programmet så udsigterne for Ann og Michaels parforhold dog knapt så lyse ud. Men nu siger Ann, at hun og Michael har det bedre end nogensinde før:

- Nu har vi fået hjælp til det, og det skal bare køre på skinner - og så har vi et bryllup til vinter, afslører hun.

I programmet fortælles det, at især Ann drømte om et stort, traditionelt kirkebryllup.

- Det skal være et kirkebryllup, men det bliver ikke lige så stort, som de jeg havde gået og drømt om, for det er faktisk ikke det, der betyder noget for mig.

Ann fortæller, at hun er blevet meget gladere efter, at hun og Michael har fået ryddet op i husholdningsbudgettet. Foto: TV3
Ann fortæller, at hun er blevet meget gladere efter, at hun og Michael har fået ryddet op i husholdningsbudgettet. Foto: TV3

Michael opsagde sit job
Da programmet blev optaget, arbejdede Michael som souschef i et supermarked, men det job opsagde, fordi han ikke kunne arbejde sammen med sin chef.

- Nu har han et vikarjob, hvor de ringer en eller to gange om dagen. Lige nu er han på et lager, hvor han er blevet forlænget en uge mere. Så vi kan godt få det til at løbe rundt, fortæller Ann.

Selv arbejder Ann ikke. Hun er blevet diagnosticeret med den psykiske lidelse borderline, og det betyder, at hun ikke har kunnet gennemføre 9. klasse og har svært ved at passe et arbejde. 

- Der går noget tid endnu, før jeg er klar, erkender hun.

Se også: 'Luksusfælden'-deltager lånte penge af sin datter: Gamblede for en million

102 ubetalte togbøder
I programmet blev det afsløret, at parret havde 102 ubetalte togbøder liggende. Det løb op i lige under 100.000 kroner.

Da eksperterne fra 'Luksusfælden' besøgte Ann og Michael, slog de fast, at det var slut med at køre på røven.

- Vi holder det helt, og nu kører vi uden at få bøder, siger Ann.

Under eksperternes besøg hos parret, krævede de også, at parret mindskede deres forbrug på diverse-posten drastisk.

- Det sværeste er, at jeg ikke bare kan gå ud og købe de ting, som jeg har lyst til. Jeg kan rigtig godt lide at købe tøj og legetøj til vores søn. Jeg har ikke købt noget legetøj, siden før 'Luksusfælden' kom, slår Ann fast.

- Jeg synes egentlig ikke, at vi har skåret så meget ud. Vi kommer ikke så meget ud mere, men vi går ude i det dejlige vejr og hygger med vores søn. Vi snakker også mere sammen. 

Se også: Dybt forgældet par i 'Luksusfælden': Spiser 40 kilo slik om året

55 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen