Smidt ud af ’Robinson’ på røv og albuer: Unfair!

Flemming Rasmussen følte sig snydt i aftenens dyst om en vigtig fredning. Den tog Endri, og Flemming måtte forlade programmet

Så gik den ikke længere. Kort inden finalen var det slut for Flemming Rasmussen. Foto: TV3
Så gik den ikke længere. Kort inden finalen var det slut for Flemming Rasmussen. Foto: TV3

I næstsidste afsnit af årets ’Robinson Ekspeditionen’ måtte n af årets mest farverige og karismatiske deltagere, Flemming Rasmussen, forlade programmet.

Se også: Kongedømmet falmer: Chok-exit i ’Robinson’

De andre deltagere, ført an af ’Robinson’-vennen Bjørn, rottede sig sammen og smed den til tider kontroversielle deltager ud af programmet.

- Jeg ved ikke, hvad fanden jeg tænkte på. Jeg glemte at tænke mig om, siger Flemming om sin sidste tid på øen.

Flemming da han sejrede suverænt foran de andre deltagere i sidste uges afsnit. Foto: TV3
Flemming da han sejrede suverænt foran de andre deltagere i sidste uges afsnit. Foto: TV3

Han ærgrer sig, men erkender også, at han har begået fejl. Først og fremmest var det en fejl at stemme Nicolai ud i sidste uges afsnit, indrømmer han.

- Men jeg troede, at jeg kunne regne med Bjørn, og jeg havde ikke set den komme, at Hentze ville tabe dødskampen og ryge ud. Hun var min stærke allierede. Jeg tror helt sikkert, at jeg kunne have vundet ekspeditionen, siger han.

Se også: Afsløring: Så lidt fik 'Robinson'-veteranerne for at deltage

- Der vil mange jo nok mene, at Endri er en lidt større favorit, end du var?

- Det er jeg ikke enig i. Det kunne du også se sidste gang, hvor han ikke engang nåede ud af buret. Hvis du lægger mærke til det, fik han også en kæmpe fordel i aftenens afsnit, som jeg glemte at brokke mig over, sukker Flemming og forklarer om kappestriden, hvor der var en fredning i ø-rådet på spil.

- Vi skal løbe hen ad nogle brædder og starter med forskellige udgangspunkter. Endri kan løbe lige ud for at komme hen til stigen, hvor jeg skal løbe ligeud, så skråt tilbage og så skråt fremad. Det håber jeg, at folk lægger mærke til. Jeg skal måske løbe fem meter mere end ham hver gang, og vi skulle løbe frem og tilbage mange gange. Det var jo en af pigerne, der skulle have haft den fordel, da det er flere minutter, han hentede på den konto. Det er pisse ærgerligt.

Tænkte ikke klart
Striden endte med, at Endri vandt snert foran Flemming.

- Hvorfor brokkede du dig så ikke?

- Jeg tror, det havde noget at gøre med, at man er udsultet. Hjernefunktionen kører ikke så hurtigt, som den plejer. Så jeg tænkte ikke over det, før jeg røg ud og sad på hotellet og kunne gennemgå de forskellige ting. I lejren snakkede vi lidt om, at han havde fået en fordel, men det syntes de andre var noget pjat.

Philip May og Simone Hvenegaard er ikke længere kærester. Foto: Ekstra Bladet Reality - 3. nov. 2017 - kl. 18:21 Kærligheden brast: Reality-par går fra hinanden

I programmet ser man, hvordan vennen Bjørn vælger at falde Flemming i ryggen, fordi Flemming først siger, at han vil tage en dødskamp, hvor man sætter sit liv i ekspeditionen på spil, for kort efter at ombestemme sig efter pres fra gruppen af kvinder. I stedet havnede Bjørn i dødskampen, og det kunne Bjørn ikke tilgive.

Jakob Kjeldbjerg roste Flemming efter aftenens ø-råd. Værten mente, at Flemming havde været et skønt og karismatisk indlæg i årets ekspedition. Foto: TV3
Jakob Kjeldbjerg roste Flemming efter aftenens ø-råd. Værten mente, at Flemming havde været et skønt og karismatisk indlæg i årets ekspedition. Foto: TV3

Men spørger man Flemming, var vennen gået imod ham uanset.

- I bund og grund tror jeg, at Bjørn var gået imod mig alligevel. Det her gjorde det bare nemmere for ham at finde en undskyldning. Jeg tror, han så mig som en stærk konkurrent, selv om pigerne nok mere var hans konkurrenter. Jeg konkurrerede med Endri og Mads på det muskelmæssige. Bjørn kunne ikke vinde noget, hvis det ikke handlede om puslespil, siger Flemming.

Se også: Kjeldbjerg elsker 'Robinson'-børnehave: Det er grotesk og langt ude

Skør snak om værdighed
I et program som ’Robinson Ekspeditionen’ snakkes der ufatteligt meget om værdighed. Er en deltager værdig nok til at stå i finalen eller ej. Her har Flemming mødt kritik for ikke at have sat livet på spil i en dødskamp – noget værten Jakob Kjeldbjerg i øvrigt har rost og sagt, at han ville have kørt samme strategi.

Se også: 'Robinson'-Flemming i ny kontrovers: Stjal fra pigerne

Flemming har da også lidt svært ved at følge tankegangen.

- Jeg havde ikke behov for at sætte mig selv i fare, når man risikerede at få en ekstra stemme på sig. Jeg elskede jo at være der, og jeg følte det ikke nødvendigt at bevise mig selv i modsætning til en ung fyr som Endri, som vist mest af alt havde behov for at bevise noget over for sig selv. Jeg ved, hvad jeg kan, siger Flemming.

Finalen i ’Robinson Ekspeditionen’ er i næste uge. Finalisterne er: Mads, Endri, Bjørn, Malene og Isabella.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen