Superpopulær tv-serie fortsættes

'Downton Abbey' vender tilbage, men ikke til tv-skærmene

I løbet af de seks sæsoner tv-serien varede, modtog, 'Downton Abbey' tre Golden Globes, 15 Emmys og intet mindre end 69 Emmy-nomineringer, hvilket har gjort 'Downton Abbey' til den mest anmelderroste tv-serie i Emmys historie.

Desuden har Downton Abbey modtaget en Special BAFTA og er blevet anerkendt af Guinness World Record som historiens mest kritikerroste tv-serie.

I tv-serien - der herhjemme blev vist på DR - fulgte vi livet hos familien Crawley og tjenestefolkene ved begyndelsen af det 20. århundrede.

Til september bliver der mulighed for at opleve de populære karakterer på det store lærred, når en biograffilm tager tråden op.

Filmen har dansk premiere 12. september, og den første trailer er netop blevet offentliggjort.  Se den øverst i denne artikel.

Handlingen:

Vi befinder os i året 1927 (et år efter serien sluttede), og vi er tilbage hos slægten Crawley og deres tjenestefolk på Downton Abbey.  Alle forbereder sig på royalt besøg, og bølgerne går højt i bestræbelserne på at imødekomme denne begivenhed.

Indbyrdes kæmper både herskab og tjenestefolk med såvel store som små problemer, men også kærlighed og nye venskaber opstår i kølvandet på de kongelige gæsters ankomst. 

 

39 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!