'The Simpsons' forudså vildt 'Game of Thrones'-twist for to år siden

I 2017 forudså 'The Simpsons' en væsentlig del af det nyeste 'Game of Thrones'-afsnit. Advarsel: Artiklen indeholder spoilere

Endnu engang har 'The Simpsons' kigget i deres krystalkugle. I bunden af artikel han du finde eksempler på andre gange, hvor det er sket. Foto: 20th Century Fox Television
Endnu engang har 'The Simpsons' kigget i deres krystalkugle. I bunden af artikel han du finde eksempler på andre gange, hvor det er sket. Foto: 20th Century Fox Television

ADVARSEL: Denne artikel er mørk og fuld af spoilere!

Den femte episode af 'Game of Thrones' ottende sæson har fået en temmelig hård medfart. I skrivende stund udgør den det lavest ratede afsnit på Imdb i seriens historie med en score på 6,8.

Se også: Ups! 'Game of Thrones' i ny brøler

Men bedst som Twitter-brugere har travlt med at skændes om, hvorvidt Daenerys Targaryens barbariske handlinger i episode fem var forventelige eller ej, er der en anden serie, der lige nu stjæler en stor del af opmærksomheden.

ADVARSEL: Nu er det altså alvor. Hvis du læser videre nu, og ikke har set episode fem i ottende sæson af 'Game of Thrones', er det helt på dit eget ansvar.

En kaffekop spiller en afgørende rolle i 'Game of Thrones' for tiden. Foto: HBO Film, tv & radio - 7. maj. 2019 - kl. 10:38 Fans raser over 'Game of Thrones'-bommert: Nu undskylder HBO

Flere fans har nemlig været vakse og gør opmærksom på et klip fra 'The Simpsons', som blev vist allerede i 2017.

Afsnittet, 'The Serfsons' blev vist som en parodi på 'Game og Thrones' og har egentlig ikke vakt den store opmærksomhed.

Se også: Sådan ser 'The Night King' fra Game of Thrones ud under masken

Indtil nu, hvor afsnittets slutning viser sig at ligge ekstremt tæt op af den ellers for mange overraskende handling i GoT-afsnittet 'The Bells'.

'The Simpsons'-afsnittet slutter med, at Homer, Marge og resten af den kendte, gule familie står og ser chokeret til, mens deres landsby bliver ødelagt af en ildsprudlende drage.

Afsnittet 'The Serfsons' foregår i en middelalderlig udgave af familiens hjemby Springfield og laver desuden også grin med The Night King, Jamie Lannister og Cersei.

Se også: Skør 'teori' går verden rundt - er Game of Thrones en kopi af Shrek?

Det er langt fra første gang, at 'The Simpsons' har ramt plet med deres forudsigelser. Se bare to gange, hvor det også er kommet bag på seerne, at 'The Simpsons'-skaberne tilsyneladende vidste noget før alle andre:

Se også: The Simpsons forudså for 16 år siden at Trump ville blive præsident

(Foto: Hollywood Reporter) TV - 15. dec. 2017 - kl. 18:25 Forudså Trump som præsident: Nu har 'Simpsons' ramt plet igen

26 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere